Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Chciałam jeszcze napisać tym dziewczynom,które są przed a boje się cc. Jestem po dwóch cesarkach i nie mogę narzekać. Bol minimalny po. Jedyne co to przy tej bardziej wszystko czułam. Jak wyciągali Małego czy brzuch ciagli itp . Oczywiście nie bolało ale czułam to wszystko. Nie ma się czego bać. Wiadomo kazda inaczej wszystko przechodzi ale jeśli chodzi o mnie to pisze szczerze ze naprawdę jest ok. Wstawie zdjęcie jak będę s domu. Podobno do mnie podobny. Mama Go wczoraj widziała i mówiła a mi się myli i mowie czasami do Niego Kubuś.

przed porodem ...coś zasłyszałam a ile prawdy w tym Mnie męczy od rana 2 i tylko poprukuje.:-)nie mam pojęciaDoświadczone mamy czy zwiększona ilośc gazów i baków to też jakis symptomprzed porodem ...coś zasłyszałam a ile prawdy w tym Mnie męczy od rana 2 i tylko poprukuje.:-)

ja w 3 dobie i to dopiero po czopku glicerynowym :/ bolało jak cholera i do tej pory załatwianie się boli mnie okropnie..... :/ nie wiem dla czego tak jest... :/Witajcie my nadal czekamy na decyzję czy nas dziś puszcza do domciu
Gratki z mojej strony dla świeżo upieczonych maluszek i powodzonka dla rodzacych.
Mam pytanie do tych mamusiek co już urodzily po ilu dniach zrobiliscie kupę i czy bolało? Mnie dodatkowo los obdarzył "Tadkiem" i stresuje się ta grubsza sprawa