reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

octenisept na brodawki? ja uzywalam na pepuszek i na krocze ale na broodawki nie wiedzialam ze dziala...
co do tego pokarmu to chyba faktycznie racja ze nie powinno sie zlewac, nie wiedzialam :baffled:
Dowiedzialam sie wlasnie ze dziecko kolo 3 tyg zycia ma jakis skok rozwojowy i moze wiecej ciagnac cyca, no i by sie zgadzalo bo moj maly ssak ciagle wisi teraz na cycku i ssie jakbym mu jesc ze dwa dni nie dawala a ja juz sie balam ze mi pokarm zanika i dlatego tak lapie lapczywie, chociaz naciskam cycki a pokarm leci

reklama
Sunshine - ani ta ani zadna inna nie dziala:-(.
No coz pewnych rzeczy nie przeskocze szczegolnie w tym kraju, bo w polsce to bym zaplacila I bylo by po sprawie.

Kamila - bo Milan to duzi duzi chlop:tak:

u mnie sąsiad z góry robi generalny remont z wyburzaniem i przestawianiem ścian,ale przyszedł i powiedział,że jakby mały się wkurzał to mam powiedzieć,to będą uprzedzać,że coś głośnego się będzie działo i jakoś tak to wymyśli,żeby było ok:tak:

Aylin a cisza nocna już nie obowiązuje?

Jasiek smoczka nie uznawał do zeszłego tygodnia...nagle mu się odmieniło i cycka,ale rzadko mu daję

Blond no niestety nabiał może powodować kolki,bo układ trawienny malucha może jeszcze nie trawić białka.Ja jak karmiłam Mata to też żyłam samym nabiałem,a on słabo przybierał ,ciągle go bolał brzuszek i wymiotował...nie wiedziałam,o co chodzi,dopiero jak zaczęłam go dokarmiać sojowym,to się okazało co było przyczyną.

teoretycznie obowiązuje. Od 23. Z tym ze to jest tak ze robia do 23 potem cisza. I nagle koło pólnocy (a i o 1 sie zdarzylo) przypomni sie panu ze czegos nie dociał i sru dawaj na balkonie. Masakra. .

W sprawie butelek - ja specjalnie podaje w lovi - maja smoczki z tzw aktywnym zsaniem. Czyli do brodawki podobne i wcale łatwo nie leci. Moja 10 minut ciagnela 10 ml mieszanki. Juz łatwiej jej z cyca idzie :)

Kamila duzy chłopak z Milanka:tak:

My jutro idziemy do położnej i Wojtek będzie ważony, zobaczymy ile waga poszła w górę bo widzę, że się mu druga bródka robi hehe:-)

kur...ale jestem nie do życia, masakra:/ zla jestem na siebie jak nie wiem:zawstydzona/y: mam nadzieję, że to minie bo juz sie powoli odbija na wszystkich:zawstydzona/y:

teoretycznie obowiązuje. Od 23. Z tym ze to jest tak ze robia do 23 potem cisza. I nagle koło pólnocy (a i o 1 sie zdarzylo) przypomni sie panu ze czegos nie dociał i sru dawaj na balkonie. Masakra. .

W sprawie butelek - ja specjalnie podaje w lovi - maja smoczki z tzw aktywnym zsaniem. Czyli do brodawki podobne i wcale łatwo nie leci. Moja 10 minut ciagnela 10 ml mieszanki. Juz łatwiej jej z cyca idzie :)

no to współczuję!!!Ja bym mogła zamordować takiego!!!

A co do butelek i smoczków z lovi to racja-z cyca szybciej leci:-DJasiek też dostaje z tego smoka z lovi,albo z aventa-ale tam są większe te dziurki.

reklama
a ja za to mam mnóstwo energii sił i chęci by np sprzątać ale dzieci mi nie dają, jak tylko odkładam Milana to się budzi i wrzask, biorę na ręce zadowolony i tak w kółko... jak Milan w końcu uśnie to Wiktor domaga się pieszczot, jak mu się znudzi to Milan zachce jeść , Milan skończy to Wiktor zachce pić :p heh urwanie głowy. Pójdę prasować ubrania to Wiktor przez ten czas zdemoluje cały dom nabałagani że się przejść nie da, zanim to posprzątam to on zdąży co innego nawywalać ;-)

Ła co za dzieci ;-p Niech będzie już wrzesień, nie mogę się doczekać aż Wiktor pójdzie do przedszkooola :p

Do góry