Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no wlasnie zmienmy temat
nikt nie odpisal biednej Paulinie - mi polozna mowila ze jak sie jedna dziwna kupka np ze sluzem albo krwia to moze byc alergia na cos co jadlas, ale jak wiecej takich kupek pod rzad to do lekarza.
ja wlasnie pakuje nas na urlop. maly ma wiecej rzeczy niz ja![]()
trzymajcie kciuki bo jade do tesciowej na dwa tygodnie. ale jak nie wytrzymam to zawsze mamy opcje na drugi tydzien gdzies uciec do znajomych lub nad jezioro. juz mnie nerwica bierze jak pomysle ze bedzie mi go znow wyrywac i sie z nim piescic......
Waris a gdzie te gacie kupilas? one wciagaja brzuch? tez takie potrzebuje na wesele

nie wiem czy przez ten upał czy przez to że nie chciało się jej odbić przed snem (może jedno i drugie) echhh no i pobudka była po 2 potem 5:30 i znów koło 7:30 więc na razie dałam jej smoka i śpi ale raczej nie potrwa do długo więc korzystam na wypadek jakby ten stan się przeciągnął ;-)
ale ja nie narzekam. Jak mały śpi w nocy 6-7 godzin to noc zaliczam do udanych 

Odchudzamy się
Także zapraszam