agaundpestka
Fanka BB :)
Ja tez nosze pionowo, bo tylko tak lubi w pozycji poziomej płacze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
ogromnie współczuję i trzymaj się...dziewczyny zmarła mi mamajest fatalnie...
nasza Misia bardzo wcześnie zaczęła trzymać głowęCzy Wasze dzieci trzymaja już głowy sztywno?
jeszcze jej się trochę kiwa ale walczy z tym ;-)a dlaczego nie wolno wcześniej??? bo my tak nosimy już dłuuugooo bo Misia musi wszystko widzieć a na leżąco płaczejas trzyma glowe ale tez czasem mu sie kiwa, i jak podnosze go to zawsze asekuruje. a wlasnie doczytalam w necie ze noszenie pionowo powinno sie zaczac po 3 miesiacu..... ja juz od dawna go tak nosze![]()

Taki duży chłopak a ciągle muszę mu głowę asekurować, ale już widać postępy jak tak dalej pójdzie to za 2 tyg będzie już głowę trzymał. Ostatnio moje dziecko odkryło, że może się przewracać na boczki co jest bardzo ciekawe bo ja go nie uczyłam spania na boku ale bardzo mu ta pozycja odpowiada. Oczywiście bodźcem do przekręcenia się była chęć pooglądania TV, bo mu zawsze zasłaniam a znalazł szparę w mojej barykadzie

.