Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja bym próbowała kłaść ją nawet na chwilkę ale nie za często bo to na pewno przejściowe i za którymś razem znów podniesie więc niech ćwiczynie zaczelo sie jakies 2-3 dni temu:-( i tak sie drze ze nie wiem co robic - czy ja podniesc, czy przeczekac i zostawic niech sie pomeczy? To samo w pionie, nawet do odbicia sie drze:-(
co do noszenia to spróbuj ją trzymać jakby lekko na ukos (np. główka w stronę jednego ramienia a nóżki do przeciwnego biodra), może pomoże
a czym to sie różni od innych kropelek? mogę spróbować.
O właśnieDelicol nie działa na wzdęcia, to enzym rozkładający laktozę. Może tak być, że kolki wynikają z tego, że dziecko jej nie trawi - wtedy ten lek pomaga. U nas nawet zadziałał aczkolwiek my go stosowaliśmy razem z Boboticiem - dla nas ten ostatni to było zbawienie, działa błyskawicznie, tylko mały dostawał łyżeczkę i od razu przestawał płakać - a wcześniej ataki kolki dochodziły do 6 godzin i były codzienne, więc to ratowało nam życie. Potem jeszcze dostaliśmy Debridat....

Też sporo czytałam, że różne noszenie i masowanie dzieciątkom pomaga.Aha: wczoraj gadała z gościem,którego dziecko miało kolkę. Odchodzili już od zmysłów, gdy ktos podał im kontakt do jakiegoś profesora. Taki starszy pan chyba ze Szczecina. A ten powiedział, że żadne kropelki tylko tak:
Męska ręka, 3 razy dziennie po pół godziny noszenie na przedramieniu i masowanie jednocześnie, bez siadania, tylko chodzić. I podobno po 3 dniach przeszło...

Podrzuć linka do ich strony.ja uzywam wkladow z mikrofibry, one sa dolaczone do kazdej pieluszki z bobolidera powiedzmy gratisa dodatkowo kupilam bambusa, i na noc go wkladam dodatkowo do tej microfibry
dzisiaj wytrzymala taka pielucha 9 godzin i nic nie przesiaklo
potwierdzone w koncu w praktyce nie tylko w teorii
pieluszki kupilam jednorazowo w sklepie internetowym bobolider, oni maja przesylke gratis przy zakupie ponad 300 zł, czyli ok 16 pieluszekakurat z tymi co juz masz moglabys sobie prac co drugi dzien
co do proszku i olejku to w jednym sklepie na internecie zawsze jakis sie znajdzie ktory jedno i drugie sprzedaje bo to sa standardowe rzeczy ktore wykorzystuje sie przy pieluszkachlovela jest ok do prania tylko warto sie zaopatrzyc w nappy fresh i ten olejek w jakimkolwiek sklepie na allegro
no i polecam korzystanie z tych chusteczek jednorazowych zamist kupowania tych papierkow bo jak sie pupe podciera to te ostatnie chusteczki sa juz takie mniej zabrudzone i mozna e wyprac
i nie jest to az takie skomplikowane
DASZ RADE

:-( strasznedziewczyny......nie bede sie rozpisywac.....ten wczesniaczek mojej kolezanki zmarl o 6 rano. Walczyli o ciaze pare lat o utrzymanie jej tez od 6 tygodnia.....lekarze robili co mogli....szok,placz,bezradnosc
takze czy nasz malec placze czy nie,czy marudzi czy nie,czy spi czy nie,,,niewazne.....wazne ze maluszki cale i zdrowe sa przy nas....ja dzisiaj chyba swoje zacaluje
A gdzie dokładnie mieszkasz?Witam,
Co do chorób to ja zaszczepiłam Marcela na pneumokoki i mam zamiar na meningokoki bo w naszej okolicy dzieci masowo chorują ( i to na typ na który w Polsce nie ma jeszcze szczepionki!!!!). Mój nie chodzi do przedszkola, ale jak wyjdzie "przed blok" to tam min 10-cioro dzieci się bawi, więc to jak mała grupa w przedszkolu. Mam zamiar go troszkę izolować od tych dzieciaków. I ja od jesieniu podaję Marcelowi tran norweski. Choruje mi max 3 razy w roku, i do tego lubi go pić.