reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

gkvip2505:7779520 pisze:
Witam w ten sloneczny dzionek tu u nas w Szkocji:-).
Butterfly - ja tez jutro USG i to pierwsze:tak: Oby tylko wszystko bylo dobrze. Stresik juz jest:tak:
A z tym spanie to ja tylko na boczku szczegolnie teraz cycuchy tak bola ze na brzuszku to nie ma szans:-D.

Bedzie dobrze zobaczysz twoj bejbik bedzie mial conajmniej 2cm pewnie ci pomacha raczka :)

reklama
a mnie wzięło na gotowanie ... coś nie halo ze mną chyba :eek::eek: zaserwujemy dzisiaj z Tusią kopytka, karczek w sosie grzybowym a na deser sorbet z truskawek...na kwaśne mam ochote wiec nawet nie słodziłam ich:-D

Ale wam zazdroszcze. Kuchni nie mam!!!! za jakieś 1,5 tygodnia moze bedzie. W ogóle zyjemy na razie na pudłach i walizkach. Masakra jakaś. A lubie gotować. Przy braku pomysłu na obiad natchnienie czerpie stad Kwestia Smaku - Przepisy kulinarne. Przepisy nie sa tak pracochłonne jak wygladaja.
A waga 84 przy 170. Mam nadzieje ze do 100 nie dobije. Masakra by była. A przy moim parciu ostatnio na słodkie mam szanse.
Wszystkiego naj z okazji urodzin dziewczynki :)

Hej hejo;) Carla, bardzo się cieszę z super wiadomości:) Teraz ja zaczynam panikować... jutro będę miała robione usg, ale dopiero po 17... jak ja wytrzymam... spać z nerwów nie mogę... i jeszcze jutro cały dzień w napięciu:( Miłego Dnia dziewczynki...|! A jeśli chodzi o spanie na brzuchu, to ja inaczej nie zasnę;)

Odetchniemy, albo nie po porodzie ;D Trzymam kciuki jutro! Będzie dobrze!

RETY DZIEWCZYNY, ZASUWACIE NA TYM FORUM JAK MESERSZMITY!!:-D

U mnie mało ciekawie bo odkleja mi się kosmówka, mam przykazane leżeć, dostałam zwolnienie na 3 tygodnie i żyję nadzieją, że wszystko się w środku zrośnie i będę mogła normalnie funkcjonować :tak: Pani doktor radziłam mi nie czytać w necie o co dokładnie chodzi tylko stosować się do jej zaleceń a wszystko będzie dobrze. Mój maluszek w każdym razie rośnie, serduszko mu bije i zdaje się nie przejmować całą sytuacją - więc biorę z niego przykład i też się zanadto nie stresuję:yes:

...

U mnie to samo. Leżę już 2,5 tygodnia. Teraz czekam do wizyty w środę. Leżę, odpoczywam, biorę leki, jem owocki i wierzę, że w środę dostanę same dobre informacje i znowu zobaczę swoją kruszynkę :)

Moje postanowienie OD DZIŚ:
Postanawiam co tydzień do samego porodu robić sobie zdjęcia brzucha aby porównywać przyrost. Dziś pierwsze zdjęcie :) Urósł jakieś 3 cm.

reklama
Do góry