Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Muńka Ty mnie zawsze pocieszysz
Wiem,że w zasadzie i arytmia i migreny i mrowienia moga być od tężyczki, ale w sumie poza tezyczką mogę mieć cos jeszcze.....aaaaa ja i ta moja hipochondriado psychiatry też chodzę jakby co i leki dostałam, ale boje się ich wziąć jak przeczytałam skutki uboczne
moje upławy tez takie beżowe........
dzięki....
Muńka ten szczeniaczek fajny, ale na allegro kosztuje około 100 zł - strasznie drogo![]()
Dzieki Munka nio ja wlasnie wszedzie ja klade na plasko i nie slucham "madrych " rad. Wogole ile to ja sie juz nasluchalamo ubieraniu mlodej, ze jej za zimno, zeby czapeczke, zeby ja przykryc itp. wrrrr...... ahhhh te przedpotopowe rady...
Fajny jest ten piesek w UK jest tanszy ale po angielsku a ja bym wolala po polskuchyba o niego bedze prosic w prezencie
Iwon- bo swoje dzieci tak kladla
Uciekam spacccccccc
Cital.......a tam arytmia, tachykardia, mrowienia, drętwienia - a ja to mam, więc co będzie po wzięciu![]()

Dziewczyny, chcę kupić młodemu kurtkę. Taką zimową, do lutego powinien ponosić. I nie wiem czy brać 68 czy 74. Różnica jest wyraźna. Co radzicie? W większą lepiej zainwestować? W grudniu będzie dokładnie 6mcy miał, jestem w kropce.
Wybaczcie, że tak chaotycznie, ściskam wszystkich![]()