Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Przypomniałyście mi, muszę koniecznie z małą się kąpać, to takie cudowne uczucie. Z Kubą było super. Tylko, ze to jest tak, ze Kuba kąpie się w wannie, obok wanienka i staramy się ich jednocześnie kąpać. Nadia wychodzi wcześniej, a Kuba zajmuje wannę na dłużej. A tak to przedłuży się wszystko, ale od czasu do czasu na pewno będziemy. No i potrzebny jest do tego T, by ją wyjąć, a zapowiada się, że w najbliższych miesiącach będzie bardzo duzo pracował i dzieci kąpać będę ja.agaundpestka a nie obawialas sie kapac ja mam jeszcze obawy bo nie trzyma tak 100% pewnie glowy ...
, gardełko bialutkie, nic nie słychać, odstawić syropki,bo tylko wzmagają kaszel, jedynie zostawić wit. C, a nosek przecierać wacikiem nasączonym wodą morską, nie psikać,bo dzieci się krztuszą...Tylko, że na wizycie to ona rzeczywiście ani zakaszlała, ani nosa zatkanego nie miała....
.
Dałam mu syrop na zbicie, jutro siedzimy w domu, a w poniedziałek do lekarza. Oby to nie było zapalenie oskrzeli. W dodatku Julek dzisiaj cały dzień stękająco-marudny. Po południu nosiliśmy go z M. na rękach na zmianę, co u nas się prawie nie zdarza. A jutro rodzinny obiad z okazji naszej rocznicy. I jak ja mam się ogarnąć? 
Dziecko zostaje z tatusiem a ja zamierzam się bawić ile wlezie)))
Miłego wieczoru dziewczęta![]()
Coś Ty nie ma strachuagaundpestka a nie obawialas sie kapac ja mam jeszcze obawy bo nie trzyma tak 100% pewnie glowy
Masz racje cudowne uczucie i na pewno teraz będę to częściej robiłaPrzypomniałyście mi, muszę koniecznie z małą się kąpać, to takie cudowne uczucie. Z Kubą było super. Tylko, ze to jest tak, ze Kuba kąpie się w wannie, obok wanienka i staramy się ich jednocześnie kąpać. Nadia wychodzi wcześniej, a Kuba zajmuje wannę na dłużej. A tak to przedłuży się wszystko, ale od czasu do czasu na pewno będziemy. No i potrzebny jest do tego T, by ją wyjąć, a zapowiada się, że w najbliższych miesiącach będzie bardzo duzo pracował i dzieci kąpać będę ja.
coneco moze? Ma dluzsza budke, co jest plusem, bo ta w cosatto raczej krotka. Ale w UK ich nie ma. No ale po paru tygodniach od zakupu nadal jestem mega zadowolona z cosatto i nie znalazlam powazniejszych wad.