Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
. Ale dlaczego akurat w czasie, gdy on ma duzo roboty i impreza już w niedzielę?
. Trafione, krzyczy coraz głośniej, dziś po kąpieli nie byłam w stanie jej przekrzyczeć
Jak podchodzę do mojego i sie go pytam czy będziemy sie całować to on od razu ma banana na buzi, bo już zna moje zamiary
- strasznie jest całuśny
Hej, hej
Ktoś za mną tęsknił?;-)
Więcej nie dam rady dziś nadrobić. Ściskam!
PS. Kasia natka ja nie odpisałam w sprawie materaca, bo nie mam grykiA z tymi postami to w moim przypadku jest tak, że staram się czytać wszystkie, ale nie zawsze odpowiadam na przykład na:
- takie, w których zadaje się pytanie na które nie umiem odpowiedzieć
- już ktoś/wiele osób odpowiedziało i bez sensu jest się powtarzać
- sprawa/problem kompletnie mnie nie dotyczy i nie wiem, co powiedzieć a nie lubię gadać bez sensu
- kiedy wpadam na chwilę i nie mam czasu, żeby pisać o wszystkim
- kiedy ktoś zdaje relacje o tym, co się wydarzyło, działo w danym dniu. Oczywiście uwielbiam czytać takie posty, nawet kiedy piszecie o dupie maryny i czytam je bardzo dokładnie, ale nie odpowiadam na wszystkie, bo chyba nawet się nie da
Mam nadzieję, że się trochę wytłumaczyłam![]()
. rozumem, że sie martwisz i szukasz, szukasz. musi być dobrze.Hej, hej
Ktoś za mną tęsknił?;-)
U nas w domu masakra - Kornel ma jednak zapalenie oskrzeli. M. wziął urlop i siedzi z nami. Jakby tego było mało Julek od trzech dni markotny i płaczliwy, a dzisiaj przeszedł samego siebie - jeszcze go nie słyszałam tak wyjącegoUspokajał się tylko przy piersi (i zasypiał w trakcie, w związku z czym nie najadał się i budził głodny) więc pół dnia spędziłam z nim na kanapie. Jestem zmęczona i boli mnie głowa.
Trzymajcie kciuki, żeby mały się nie zaraził. Tym bardziej, że szczepienie za trzy dni.
Więcej nie dam rady dziś nadrobić. Ściskam!
PS. Kasia natka ja nie odpisałam w sprawie materaca, bo nie mam grykiA z tymi postami to w moim przypadku jest tak, że staram się czytać wszystkie, ale nie zawsze odpowiadam na przykład na:
- takie, w których zadaje się pytanie na które nie umiem odpowiedzieć
- już ktoś/wiele osób odpowiedziało i bez sensu jest się powtarzać
- sprawa/problem kompletnie mnie nie dotyczy i nie wiem, co powiedzieć a nie lubię gadać bez sensu
- kiedy wpadam na chwilę i nie mam czasu, żeby pisać o wszystkim
- kiedy ktoś zdaje relacje o tym, co się wydarzyło, działo w danym dniu. Oczywiście uwielbiam czytać takie posty, nawet kiedy piszecie o dupie maryny i czytam je bardzo dokładnie, ale nie odpowiadam na wszystkie, bo chyba nawet się nie da
Mam nadzieję, że się trochę wytłumaczyłam![]()

Chyba uciekam do lozeczka a jutro bede kombinowac kto jest ktoslodkich snow laseczki
![]()