Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurcze, dzisiaj spotkałam koleżankę z byłej pracy. W styczniu urodziła córeczkę. Nie wróciła do pracy bo malutka jest chora. Urodziła się zdrowiutka. Później dostała anemii, następnie okazało się że ma chore serduszko, a teraz że również nereczki. Tak mi smutno się zrobiło.
Dziewczyny z tym dokarmianiem to najlepiej poradźcie się specjalisty....nie żebym wszystkim pediatrą coś ujmowała, ale...mój Patryk "niby" też mało przybierał na wadze. Lekarz mi poradziła od razu bym go dokarmiała...wyszłam z gabinetu prawie w depresji, bo nie chciałam nawet myśleć o podawaniu butelki dziecku. Zadzwoniłam do poradni laktacyjnej, akurat ja w Instytucie Matki i Dziecka w Warszawie, bo tu miałam najbliżej i po wizycie okazało się że żadna butelka nie jest potrzebna, powiedziała mi tam pani co i jak, i zostaliśmy przy samym cycusiu. Niunio pięknie na wadze przybiera a ja po raz kolejny podważam kompetencje lekarzy...
Iwon tak, właśnie też zauważyłam
Dziewczyny z tym dokarmianiem to najlepiej poradźcie się specjalisty....nie żebym wszystkim pediatrą coś ujmowała, ale...mój Patryk "niby" też mało przybierał na wadze. Lekarz mi poradziła od razu bym go dokarmiała...wyszłam z gabinetu prawie w depresji, bo nie chciałam nawet myśleć o podawaniu butelki dziecku. Zadzwoniłam do poradni laktacyjnej, akurat ja w Instytucie Matki i Dziecka w Warszawie, bo tu miałam najbliżej i po wizycie okazało się że żadna butelka nie jest potrzebna, powiedziała mi tam pani co i jak, i zostaliśmy przy samym cycusiu. Niunio pięknie na wadze przybiera a ja po raz kolejny podważam kompetencje lekarzy...
TO JESTEM!!!
aż mi serce wali do teraz!!! nie nastawiałam się że zobaczę zarodek na 100% a tu nawet serducho słyszałam!!!
ponoć wszystko na medal, nawet cytologia okazała się niegroźna, niby II grupa, ale mam się niczym nie przejmować.
Mam odstawić duphaston, kwas 15mg i vit E 400mg. Pozostaje tylko Magnez B6 i femibion.
następna wizyta 25 października o 9 rano!
karta ciąży założonaa tu foty:
Zobacz załącznik 502856Zobacz załącznik 502857Zobacz załącznik 502858