Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zaczynamy wchodzić z kryzysu skoku 17 tygodnia, choć ja mocno znerwicowana, i kompletnie rozregulował nam się dzień(noc w sumie też?u was podobne żniwo ten skok zebrał?
A mały dzis dostał stolik edukacyjny i jest zachwycony bawi się sam dobre 20min więc jak na początek super![]()
super ze tak podrozujecie, ja mojego tez nie oszczedzam 

WHAT!?!?!?!?! Normalnie myslalam ze za drzwi ja wyrzuce!!!!!!! Powiedzialam jej ze to jest mega obrzydliwe, i ze wlasnie przekazala malemu wszystkie swoje bakterie, i ze nie wolno oblizywac smoczkow ani calowac w usta ani nic z tych rzeczy. Ona zdziwiona, ale chyba jej troche bylo glupio bo zaczela malego wycierac pieluszka. No kuzwa ja juz nie mam sily. Juz mialam ochote jej wepchnac swoj oblizany palec do buzi, ciekawe czy by jej posmakowal. Co ci ludzie maja w glowach!?Nie nie sadzamAga ale jak to on sie bawi , juz siedzi przy stole?super ze tak podrozujecie, ja mojego tez nie oszczedzam
w grudniu chyba pojedzie z nami na snowboard do wloch :-):-)
wow ale ekstra ten stolik!
obrzydliwe z tym paluchem, prawie jakby mu język do buzi włożyła łeeeeeeeeeee
no jedynie budzi się nad ranem na jedzonko, dziś o 5 ale potem jeszcze spała do 8 
Addiena - zmierzę Ci termomixa jak mąż wróci i mi miarkę da, chyba że by była za daleko i by zbyt hałasował, to jutro rano wyjmie przed pracą i wtedy zmierzę...
u nas rano kaloryfery grzały, TERAZ BY MOGLI WŁĄCZYĆ bo zimno ;P