• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2012

ja moze jestem nudna,ale ja nadal nie ogarniam tego fejsa

fejsa ogarniam, ale tempo pisania postów przez dziewczyny na fb mnie przerasta :-D zanim przeczytam jedno to już jest nowy temat hehe

u nas jest tragedia z zasypianiem po kąpieli ostatnio:-(:-(:-( w dzień zresztą też:-(:-(:-( mały takie histerie odstawia, że szok, jeść nie chce i chodzi spać głodny:baffled: nie wiem co robimy nie tak... a już zasypiał sam na noc, a teraz trzeba nosić:dry:

reklama
Bylismy dzisiaj na 2 usg bioderek i mowia ze wszystko ok a mamy przyjechac za 8 tygodni na kolejne. O co chodzi? Czy Wy tez tyle razy musicie to robic? Zadnych zalecen ze niby szeroko nozki czy cos ale na kontrole mamy przyjechac. Robie to na nfz i nie mam kogo zapytac czy to normalne bo znajome prywatnie dzialaly i mialy po 1 usg i koniec. Zaczynam sie denerwowac ze jest cos nie halo ale nam tego nie mowia chociaz w ksiazeczce jest wpis "w normie".

Klusia JA JA JA mówiłam :) Znaczy mąż sprzedaje :) Co chcesz wiedzieć?? Chcesz, to mąż do Was pojedzie z prezentacją :)

Pamka - no właśnie! Większość dzieciaków już wiadomo, jakie będzie miała, a Monika? :P Złośliwa bestia :P
Ile to kosztuje na raz? I czy rzeczywiście nie będę żałować. Bo jak wspominałam kupiłam blender, co robi cuda, a stoi w szufladzie, nawet nie wiem do czego te wszystkie końcówki. Ja jestem taka, że lubię kolekcjonować, np. mam z 8 patelni, bo np kupiłam takie na których bez tłuszczu, były w promocji w zestawie:). Jeśli już się zdecyduję, to za jakieś 2 miesiące. A jest jeszcze jakaś chętna z Warszawy?

Jeszcze jedno czy oprócz 3 Julków są jakieś powtarzające się imiona naszych dzieciaczków na forum?

Jaski chyba sa dwa albo i trzy :-)

Pamka - no właśnie! Większość dzieciaków już wiadomo, jakie będzie miała, a Monika? :P Złośliwa bestia :P

Rysica u mnie podobnie z tymi oczami, juz jakies 2 miesiace temu mu pojasnialy i zaczelo mu takie brazowe nachodzic i myslalam ze beda brazowe, a one nadal takie nie wiadomo co :rofl2: ja mam ciemny braz a maz ma takie szaro-zielone. Jak mi sie uda zrobic fotke to wstawie. Acha no i stope musze wkleic tez, troszke sie poschizowalam jak poczytalam fejsa, bo w sumie moj tez nie ma plaskostopia, od poczatku ma taka wyprofilowana stopke...

kifsi daj namiary na fejsa to cie zaprosze do grupy

aaa no i ja tez lyzeczke dostalam z hippa no po prstu rewelacja :nerd:

Klusia - na raz kosztuje to 3979 zł, ale naprawdę mnóstwo osób jest tym urządzeniem zachwycona! A dla Nadii na bank będziesz robiła, samo się będzie robiło tylko wrzucisz składniki ;) No wszystko tam można robić, głupie placki ziemniaczane, to nie musisz trzeć ziemniaków, a to urządzenie zrobi to dla Ciebie. Z resztą, mąż naprawdę bardzo chętnie zrobi u Was prezentacje, wytłumaczy wszystko, pokaże możliwości, przepisy jak łatwo są napisane, każdy facet to będzie potrafił zrobić i nic nie przypali :D
Jak będziesz chciała, to napisz mi na priv co Cię interesuje :) I czy byście chcieli zobaczyć możliwości tego urządzenia. Mój mąż właśnie zrobił kolejną porcję bułeczek a ja popijam ajerkoniaczek (2 kieliszki może zostały... :P)

Bylismy dzisiaj na 2 usg bioderek i mowia ze wszystko ok a mamy przyjechac za 8 tygodni na kolejne. O co chodzi? Czy Wy tez tyle razy musicie to robic? Zadnych zalecen ze niby szeroko nozki czy cos ale na kontrole mamy przyjechac. Robie to na nfz i nie mam kogo zapytac czy to normalne bo znajome prywatnie dzialaly i mialy po 1 usg i koniec. Zaczynam sie denerwowac ze jest cos nie halo ale nam tego nie mowia chociaz w ksiazeczce jest wpis "w normie".
Ja byłam na nfz i lekarz mi powiedział, ze wszystko ok i już więcej nie musimy sie pojawiać.

Witam w ogóle :) wczoraj miałam mega niespodziankę :) moja mamuśka w mieście spotkała chłopca którym się opiekowałam w de 7lat był z mamą i nie dali znaku, ze są w pl :( a moja mamuśka powiedziała, ze nie interesuje ich czy mają jakieś plany, ale zabiera młodego do mnie :) co takim oto cudem miałam go do dzisiejszego wieczora:) przykro, ze po tylu latach oni się nie odezwali, ze przyjechali.

My mieliśmy w 6 tyg i teraz mamy się pokazać w 6 m-cu życia dopiero...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry