Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tandum Verde można w każdej formie, psikanej jak i tabletkach. Ja byłam bardzo chora z jakiś miesiąc temu. Lekarz zalecił mi Bioaron , Tandum Verde właśnie i paracetamol na gorączkę. Za dużego asortymentu w leczeniu przy karmieniu piersią niestety nie ma. Najlepsze są jednak dla mnie metody domowe, czyli płukanie wodą z solą, herbata z cytryną, i syrop z cebuli i czosnku. Taka kuracja pozwala szybko wstać na nogi . Zdrówka życzę
Nas też coś bierze, mnie gardło boli, Córcia zaczyna kasłać . Wczoraj Malucha coś zaczęło brać na wieczór dlatego zapytałam co podajecie swoim dzieciom, dziś rano jak na razie dobrze.
Nie wiem, interesowały mnie tylko męskie
Wiesz co, nie wiem jak pachną inne mleka, bo my mamy w domu awaryjnie bebilon i wg mnie ono jest całkiem "normalne", pachnie zupełnie inaczej, niż ten enfamil ze szpitala. Ale może to kwestia gustu i upodobań
Dzisiaj mlody obudził się o 6.15 jak chłopaki szykowali się do pracy/szkoły. No i nie chciało mi się iść dalej w kimono, chociaż spałam chyba z 5 h.
Plan dnia zapowiada się fajnie, bo:
- obiad mam już ugotowany
- chałupa ogarnięta
- pranie zrobione
więc dzisiaj spacer i luzChyba, że się ulituję nad tą stertą prasowania
![]()
Cześć Dziewczyny,
qrcze dopadło mnie przeziębienie i to na własne życzeniewpół rozpuszczony sorbet pity prosto z lodówki...
gardło mnie boli całą prawa strona twarzy... masakra.
Wczoraj plukalam wodą z solą. Poradzcie co mogę wziąć przy kamieniu uu plis...
pewnie enfamil, ja czasami dokarmiam. Ma bardzo dobre opinie
Ja Gabi podaję wit.C w kropelkach (Cebion), wkraplałam jej do noska mój pokarm, a teraz wodę morską psikam, na noc nacieram oliwką ze spirytusem.