Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
. Boję się jak będzie wyglądał ten dzień skoro teraz się wyśpi no ale budzić go przecież nie będe. Tym bardziej, że od ponad tygodnia noce były fatalne, a wczoraj od 11 rano do 21 nie spał nic. Na szczęście byliśmy z K razem w domu (tylko K na 3 godziny wyskoczył do Ikei kupić młodemu szafę), więc jakoś dało radę znieść. Zresztą co dziwne wcale Szymek nie był marudny, wręcz super się bawił cały dzień. Zastanawialiśmy się po co kupiliśmy matę edukacyjną. Owszem lubi w niej leżeć i się bawić, ale wczoraj w jego pokoju jak składaliśmy szafę to ulokowaliśmy go na kocyku a do zabawy sam sobie skombinował paczkę chusteczek mokrych. Zabawa była przednia, aż piszczał z radości. Był na brzuchu, na plecach, na boku. No taki aktywny że szok.
Jeszcze nieudolnie, bo odpycha sie nogami, ale nie ogarnia rak za bardzo. Zostawilam go na macie dzisiaj, poszlam pozmywac, wracam, a dziecko 2 metry dalej. Zegnajcie czasy nieruchomego lezenia ehhh
. Pokłóciłam się też z mężem dzięki temu no i mamy ciche dni
. 

. Już nawet nie wspominam o nocnym jedzeniu...Dzisiaj wstała o 3 zadowolona (mama mniej..) wzięłam ją do nas do łóżka i cyckała chyba z godzinę, aż zasnęła..no wlasnie ponoc ma cos wspolnego ale co-nie wiem, dowiem sie u lekarza![]()

to jak się dowiesz to proszę, daj znać.
Może Wy wiecie? Mamy maxi cosi ...he he no nie wiem jak to nazwać, na nózkach zbiera się ciałko, i takie rowki się robią
No jak dziecko nie jest wychudzone, to ma przewiąchy u nas tak się mówi
Widzicie na zdjęciu o co mi chodzi?

. Moja klusia dopiero jest na etapie przekręcania się na boki i wokół swojej osi - gdzie jej do pełzania....
- u Mai tylko rączki w głowie. Ale wszystko przed nią 
. Ale to szybko zleciało... Z kim będzie młody? Ja wracam od stycznia i mam już opiekunkę i jestem z tego mega szczęśliwa :-)
. Je już: kaszkę ryżową na 2 śniadanko a od jutra chcę jej podać marchewkę. Ciekawa jestem jej reakcji bo kaszę to wcina łyżeczką i marudzi jak za wolno ją karmię
. A i kupiłam jej kubek niekapek od 4 miesiąca i zaczęłam podawać w nim herbatkę - zaczyna kumać o co chodzi i dzisiaj wypiła 40ml. Muszę tylko jej trzymać bo sama nie umie.