Niespodzianka
Fanka BB :)
Iwon maxi cosi jest chyba do 13. Moj jest do 10, ale troche sobie niewyobrazam malego ubranego w kombinezon w tym foteliku
Mloda K zdrowka dla Szymka zycze
Mloda K zdrowka dla Szymka zycze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale proszę tu takie ślubne z zeszłego roku, po ciąży nic się nie zmieniło chyba Zobacz załącznik 507320 ;-)
. 
no wlasnie ponoc ma cos wspolnego ale co-nie wiem, dowiem sie u lekarza![]()
Mój na początku miał nierówne ale już mu sie zrównało. Pamka - to już za 2 tygodnie wracasz do pracy. Ale to szybko zleciało... Z kim będzie młody? Ja wracam od stycznia i mam już opiekunkę i jestem z tego mega szczęśliwa :-)
Wracasz na cały etat? Będziesz korzystała z przerw na karmienie?
Czy wasze dzieci wyciągają rączki w stronę zabawek i potrafią samodzielnie je złapać?

a jak lezy na brzuchu na moich nogach to muszę go mocno trzymać bo próbuje skakać na glowkę

Zobacz załącznik 507310he he no nie wiem jak to nazwać, na nózkach zbiera się ciałko, i takie rowki się robią
No jak dziecko nie jest wychudzone, to ma przewiąchy u nas tak się mówi
Widzicie na zdjęciu o co mi chodzi?
Hejo!
No to dziś w końcu młoda dostanie marchewkę:-) już się nie mogę doczekać jej reakcji!!
U nas póki co jedynym objawem "skoku" (jeśli coś takiego w ogóle istnieje:-)) było częstsze budzenie się w nocy, ale tak to nadal nie mam do czego się przyczepić jeśli chodzi o Gabi. Jedynie po zaśnięciu wieczornym zdarza się jej obudzić z płaczem, ale potem zaraz zasypia.
Fajno, że pogoda nadal ładna, bo przyjemnie jest spacerować na słoneczku.
Rysica - bardzo ładnie CI w blond.
Ja chyba do końca życia będę miała podobną fryzurę, bo na zapuszczanie nie mam cierpliwości a na inny kolor jakoś boję się zdecydować. Szkoda mi trochę włosów.
Niezapominajka - dobrze wyglądasz w ciemnym kolorze
Ciekawe ile moja dziś wszamie marchewki.
Dzięki za przypomnienie, bo faktycznie powoli trzeba myśleć o zmianie opon.
P.S. podgrzewacie słoiczki zanim podacie??
Niezapominajka - jakie przewiąchy??
Waris - ja właśnie dziś podam pierwszy raz marchewkę, a Gabi wczoraj skończyła równe 4 miesiące. Pediatra mówiła, że do piątego tylko na cycu, ale w sumie to nie wiem czy do skończonego czy do rozpoczętego. W każdym razie widze, że młoda już z chęcią coś sobie spróbuje.
Niezapominajka pieknie wygladasz i najwazniejsze, ze dobrze sie czujesz w tym kolorze
Rysica ale czad z tym blondemChociaz rzeczywiscie byloby roboty z Twoimi wlosami. Moja przyjaciolka przechodzila z czerni na blond robiac balejaz czy pasemka. Ale trwalo to chyba z rok zanim osiagnela efekt taki jak chciala
Gkvip zawsze sie znajda jacys ludzie, co beda bzdury gadac. Pewnie zazdrosc - przeciez mieszkacie za granica, macie wlasny dom, wlasny biznes... no to znalezli inny sposob zeby dokuczyc. Wszyscy najwazniejsi wiedza jakim Mia jest cudnym dzieckiem i to najwazniejsze.
Aga zycze szybkiego uregulowania. Tak to juz jest z naszymi dzieciaczkami - wyjazd, wyjscie, wizyta gosci i misterny plan idzie w niepamiec
Pamka ja tez sie zastanawialam czy nie odpuscic i ... troche odpuscilam. Wiecej sie przytulamy i kolyszemy przed snem - zwlaszcza przed drzemkami. W dzien czasem pozwalam mu usnac na mnie. Wieczorem raczej staram sie go zostawiac zeby sam zasnal, ale tez po poteznej dawce czulosci. I jakos mi z tym lepiej. Na razie przynajmniej
Munka ja nie podgrzewam sloiczkow - podaje w temperaturze pokojowej, no chyba, ze wyjmuje pozostalosci z lodowki. Stwierdzilam, ze nie ma sensu grzac, bo pozniej przy podawaniu wiekszej ilosci i tak wszystko ostygnie zanim dzidziol zje.
Mlody zaczal pelzacJeszcze nieudolnie, bo odpycha sie nogami, ale nie ogarnia rak za bardzo. Zostawilam go na macie dzisiaj, poszlam pozmywac, wracam, a dziecko 2 metry dalej. Zegnajcie czasy nieruchomego lezenia ehhh
![]()
Niezapominajka - super wyglądasz w "nowym" kolorze.
Rysica - w blondzie zupełnie inna z Ciebie istotka :-). Przyglądałam się czy rzeczywiście to ty ;-)
Niespodzianka - ale szybko masz już pełzaka. Moja klusia dopiero jest na etapie przekręcania się na boki i wokół swojej osi - gdzie jej do pełzania....
Zaza - twój synuś młodszy a już odkrył nóżki- u Mai tylko rączki w głowie. Ale wszystko przed nią
Pamka - to już za 2 tygodnie wracasz do pracy. Ale to szybko zleciało... Z kim będzie młody? Ja wracam od stycznia i mam już opiekunkę i jestem z tego mega szczęśliwa :-)
Wracasz na cały etat? Będziesz korzystała z przerw na karmienie?
Mlodak - dobrze, że Szymek miewa się lepiej
Ja też już wprowadzam Majce pokarmy stałe. Je już: kaszkę ryżową na 2 śniadanko a od jutra chcę jej podać marchewkę. Ciekawa jestem jej reakcji bo kaszę to wcina łyżeczką i marudzi jak za wolno ją karmię
. A i kupiłam jej kubek niekapek od 4 miesiąca i zaczęłam podawać w nim herbatkę - zaczyna kumać o co chodzi i dzisiaj wypiła 40ml. Muszę tylko jej trzymać bo sama nie umie.
Czy wasze dzieci wyciągają rączki w stronę zabawek i potrafią samodzielnie je złapać?
ale to raczej kwestia 'zrobienia' i fotoszopa 
taka przerobiona wersja 'była sobie żabka mała, która mamy nie słuchała, na spacery wychodziła, innym żabkom się dziwiła' - pewnie znacie ;-)