Kupiłam na allegro kombinezon - czekam az przyjdzie, zyrafkę mam. Jakies nowe pomysły zakupowe?? Poluje jeszcze na śpiworek do wózka

i sam wózek dla mamy aby mojego od stycznia w kółko nie wozić.
Lecę na spotkanie z dziewczynami z bb rzeszowskiego. Paaaaaa
Baw sie dobrze ;-)
A co do nastepnych zakupow to kiedys ktoras wrzucila linka o siedzonku dla dziecka
BUMBO. w niedziele bym odebrac bo wygralam aukcje na ebay'u, siedzonka rewelacja ma wlasny stoliczek wiec jak tylko mloda zacznie siedziec sama bo jak na razie to z nasza pomoca to zaczniemy prawdziwa przygode z jedzeniem :-)
Fotelik Bumbo Baby Seat | DOBRA MAMA
Bumbo. Najpopularniejszy na świecie, pierwszy fotelik dla twojego dziecka.
gkvip- oszzzzzzzz to mialas przygode, a nie rozumiem czemu mialas wyrzucic dobre puste butelki ktore byly w walizce? a z jakiego lotniska lecialas?
mlodak- zazdroszcze nocki
atinka- pamietac ze to nie moze trwac wiecznie i wkoncu nadejda sloneczne dni, takie myslenie mnie pociesza, u nas tez nie bylo ani jednej przespanej nocki :-(
verita- to rzeczywiscie nie dobijasz nas

choc moja z nocnym spaniem tez nie ma problemu, po karmieniu odkladam do lozeczka caluje na dobranoc, gasze swiatlo i wychodze z pokoju a niunia sama zasypia nawet nie wiem kiedy
mooni- moja tez lepiej reaguje na mnie i Pe jest zazdrosny nawet jak sie z nia bawi a ona mnie zobaczy to juz ja nie interesuje tatus i najlepiej jej z mamusia ale nie ma co sie dzieiwc jak dziecko praktycznie caly dzien spedza ze mna
katrnina- zdrowka dla niunka
U nas nocka calkiem niezla, zasnela o 20 i podudka na karmienie o 24:50 a potem pobudka o 3:20 ale stwierdzilam, ze dopiero jadla i nie bede jej karmic, probowalam uspic nie wyjmujac z lozeczka nie udalo sie, wlaczylam, pozytywke w karuzelce ze swiatelkiem i zasnela w 5min

nad ranem to samo ok 7 pobudka wiec lece robic mleko wlaczylam muzyke wracam niunia spi

ale po 20 min sie obudzila cala mokra bo zrobila siusiu .