reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Lecialam Wizzair z Gdanska:wściekła/y:. A butelik i mleko bo stwierdzil ze za duzo tego i nie wolno mi tyle wniesc na poklad:angry:, mimo ze tlumaczylam jelopowi ze ja Z Ustki jade i ze juz 4 godz w podrozy jestem no i ze na Glasgow moja podroz sie nie konczy i ze jeszcze bede nastepne 3 godz:angry: do tego doliczyc czas na lotnisku:angry: no ale on swoje i juz. Najsmieszniejsze jest to ze na odprawie nie mieli problemu z iloscia butelek i mleka, tylko ten jelop przy bramce:angry:.

Ja bym kazała zawołać jego przełożonego czy kierownika, zarzuciła niekompetencję itd... Chyba bym tego tak nie zostawiła....

Moja przyjaciółka pojechała rodzic :)!!!!!!

trzymam kciuki!

UWAGA!!! MAMY PIERWSZY ZĄBEK!!!!!!!!!!!!!!! :D Już się przebił przez dziąsełko i tak pięknie dzwoni na łyżeczce!!! (specjalnie sprawdzałam!) :-):-):-):-):-):-):-)
dolna lewa jedynka ;) Szymkowi też dolna jedynka wyszła pierwsza, ale był o miesiąc starszy... No ale o miesiąc wcześniej się urodził ;P

reklama
ostatnie 10 minut moge przeżyć jeszcze raz :) ale poprzedzające je 2 godziny - niekoniecznie :)

Ja dziś nie zasnę dopóki wiadomości od niej nie dostane...

Przynajmniej dynie przerobie :)

Ostatnia edycja:
no tak, jak ja przy kompie to nikogo nie ma, jak mąż mi kompa "zabierze" to wszystkie zaczną pisać... a mi się coś z BB przez komórkę schrzaniło :/ albo oni coś zmienili... i jest fatalnie :/

Kurcze ale sie tu dzieje, ja ostatnio mam mniej czasu i czuje ze wypadam z obiegu!
A wczoraj u mnie cudowna noc. Po kilkugodzinnym spacerze w dzien bylam tak zmeczona ze poszlam spac o 21. Obudzilo mnie gaworzenie malego, patrze na zegarek- 6.45 o_O nie obudzil sie na nocne karmienie! No ale w dzien nadrobil bo marudzil cale popoludnie i dal mamie popalic... Ciekawe jak dzis bedzie.
Maz wymyslil sposob na uspienie go w dzien- kladzie sie bierze go na klate tylem do siebie i go tak troche buja. No i maly zasypia ale jakie to upierdliwe !!!!! Dzis tak spedzilam z nim dwie godzziny na kanapie. On spi a ja obejrzalam 3 odcinki gesslerowej, na chacie syf a o obiedzie moglan aobie pomarzyc.....

Niespodzianka to chyba ty pisalas ze mlody dal pokazowke przy znajomych? Moj w gosciach zawsze jest super aniolkiem, nie daj sie zwiesc mareczek na pewno tez daje popalic rodzicom w domu :))))))

Gkvip wspolczuje, a ja bym tez wezwala managera, przeciez dziecko musi jesc!
tyle na razie

Rysica - wiesz to sie fajnie mowi czy pisze jak Ciebie to nie dotyczy, ale jak sie z malym dzieckiem leci, to myslisz tylko o tym, zeby juz byc na miejscu

Rysica gratuluję ząbka!
josie gratuluję przespanej nocki!

dziewczyny mam takie pytanko - jak jedziecie z maluszkami na zakupy do hipermarketów a teraz jest już co raz zimniej więc trzeba ubierać maluchy ciepło to rozbieracie je już na miejscu a potem ubieracie? no i jak ubieracie żeby było łatwiej?

reklama
Kasia ja jade zawsze autem wiec mojemu na codzienne ubranie zakladam tylko cieply sweterek rozpinany i czapke i owijam grubym kocem w foteliku. W sklepie sciagam czapke i rozpinam sweterek a koc tylko na nozki jak chlodno

Do góry