Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie było mnie dawno, bo przychodzi już do nas niania i ją szpiegujęto na BB czasu brak;-) Po 3 dniach mogę stwierdzić tylko tyle, że kobieta jest baaardzo ciepła i miła i ciągle gada do mojego Julka, a minus jest taki, że non stop na rączkach
Dziś przyszła to młody jeszcze spał a była 8
zaraz się obudził to go przebrałam nakarmiłam i chciałam na matę odłożyć a ona mi powiedziała, że ona go sobie ponosi bo on dostatecznie długo leżał w nocy
![]()
:-) co to w ogóle za tekst... eehh..niektórzy to mają pojęcie;-)Mój P też dziś pojechał do Poznania na 2 dni... siedzimy sobie z Gocha i urozmaicamy życie. Dziś wspolna kąpiel:-) siedzialysmy w wannie dość długo i plywalysmy na plecach i brzuchu:-)
Z rzeczy rozwojowych: Gosia ostatnio podnosi nogi do góry na lewo i prawo i ciągnie całe ciało na bok. Więc to zaliczone. Wszystko do buzi wkłada. Podciaga się też i lubi siadać.
Na brzuchu ostatnio się unosi na rękach ale do tej pory też unosila się na klacie z rękoma po bokach.

MsMickey, no widziałyśmy to siadanie Gosi!!! szokspryciula z niej! Powiedz P, żeby przywiózł Ci rogale marcińskie!
![]()
Munka, skoro uspokajasz, że na przekręcanie jest jeszcze chwila to postaram się wyluzować! Fachowiec przecież z Ciebie
Dziewczyny karmiące UU, dopajacie dzieciaczki???

Hatszept tylko ile stresu bo zaniemowil chyba na tydzien albo i dluzej ja do niego agu a on mmmmmmmmmmmmmmmmmm ja do niego mama a on mmmmmmmmmmmmmmm to mmmm to jeki .... a nauczyl sie pewnie tak duzo bo on nic na plecach nie chce lezec tylko od razu na brzuch odkad nauczyl sie obracac
ale dziewuszki bez stresu bo kazde dziecko ma swoje tempo, moj nigdy nie nauczyl sie parzec jakos z podziwem na swoje rece i obstawiam ze tak samo bedzie z nogami :| choc strasznie fajnie to wyglada jak dziecie wklada nogi do buziola![]()
Munka na basen chętnie. Polecano mi Skalar na ursusie podobniez fajne zajęcia dla maluchów. Chyba, że znasz się na tym to możemy iść normalnie. Super pomysł:-)
/Mój P też dziś pojechał do Poznania na 2 dni... siedzimy sobie z Gocha i urozmaicamy życie. Dziś wspolna kąpiel:-) siedzialysmy w wannie dość długo i plywalysmy na plecach i brzuchu:-)
Z rzeczy rozwojowych: Gosia ostatnio podnosi nogi do góry na lewo i prawo i ciągnie całe ciało na bok. Więc to zaliczone. Wszystko do buzi wkłada. Podciaga się też i lubi siadać.
Na brzuchu ostatnio się unosi na rękach ale do tej pory też unosila się na klacie z rękoma po bokach.

z deserkow zostana mu sliwki i gruszki. no i morele kupilam ale cos sie boje dawacspoko, moja Gabi też nie:-) daje jej jeszcze 2 tygodnie i jak się nie poprawi to wezmę ją w obroty. Teraz męczy mnie to, że ona leżąc na brzuchu zamiast coraz lepiej podpierać się na przedramionach, rozkłada ręce na boki i unosi głowę opierając się na klacie...a do tego wtula twarz w kocyk na którym leży i podciąga nogi pod brzuch i wypina pupę![]()

i zauwazylam, ze juz mniej przewraca sie z brzuszka na plecki bo w kolko cwiczy przewroty z pleckow na brzuszek i juz prawie jej sie to udaje 

tak właśnie było jak mały pierwszy raz zobaczył mnie z turbanem na głowie po umyciu włosów
a teraz (po x razach) luz i olewka.