Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Polaa Kifsi Gkvip ja tez popalamNa razie jednego - dwa dziennie, wieczorem, dla relaksu... ale mysle, ze to kwestia czasu kiedy zaczne normalnie cmochac. A takiego polskiego l&ma linka mentolowego to bym sobie zapalila. mmmmm
Goscie przychodza dzisiaj wiec sprzatanie, gotowanie itp itd. Leczo bedzie i salatka gyros. No i wedlinki serki. Nawpierdzielam sie jak swinka a od poniedzialku dieta. Boki to mi niedlugo beda do podlogi wisiec![]()

Odzywam się najwięcej a sama palę od nowajest ktoś jeszcze??
wstyd się przyznać , ale ja też zaczęłam podpalaći qrczaki smakuje mi jak nigdy , o ile papieros może smakować
![]()
No wlasnie taki pale teraz![]()
hmmm podpalać ... to sprawa dla policji![]()
ja najbardziej lubię wieczorkiem jak mam cisze i spokój, przed samym spaniem
cały dzień mogę nie zapalić a wieczorkiem owszem kilka sztuk bardzo chętnie tylko mój się złości....Gratki dla Lenki:-)ja się pochwalę.. lenka ma swój pierwszy ząbek
A mi wrócił ból pleców. Od porodu bolała mnie prawa strona pleców na dole, teraz miałam dwa tygodnie spokoju, a dziś jak mnie chwyciło to ledwo się ruszam :-(
Grzecznie obserwował, a potem spał.
Podejrzewam, że to przez brak kupy, bo dzisiaj nie robił, a stękał i prężył się przy jedzeniu.

Rzucać to dziadostwo, a nie się nawzajem nakręcać 
kochanie, to może ja to zrobię, skoro i tak muszę Ci dawać instrukcje?
. Byliśmy dwa razy na przetykaniu kanalików. Znaczy mąż ze swoją siostrą ,bo ja nie chciałam tego oglądać. Dopiero za drugim razem się udało.
. Także super po prostu. Teraz mam trójkę dzieci w domu.