Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mój moze nie lżejszy, ale coś mi się wydaje, ze mnie przybrał od urodzenia niż Twoja. Jaka duża się urodziła?Mała waży - uwaga - całe 6100 w pieluszcew czwartek będę miała porównanie bez pieluszki
Kto ma lżejsze ddziecko od mojego??? Kariera pampersów nr 3 jeszcze dłuuuuuuga przed nami
![]()
U nas to samoHej dziewczynki. Dziec juz spi i mam chwile dla siebie. Zaraz odpale piwko i sie zrelaksuje, bo Tomek jest baaardzo absorbujacy ostatnioWszystko mu sie nudzi po 5 min, najlepiej to na raczkach, ale nie siedziec! Lazic i pokazywac mieszkanie. Najlepiej to jeszcze opowiadac o wszystkim, bo w ciszy to nudno. Juz nawet dla niego tanczyc zaczelam
.
i jak gdyby ktoś podglądał mnie jak tańczę lub tańczymy razem to pewnie uznałby, ze mam nierówno pod sufitem.Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia - strasznie się boję o tego mojego włochatego, egoistycznego, na maksa złośliwego, wrednego, głupiego czworonożnego białego gada. To mój "ogon" od zawsze mam wrażenie i mimo wielu jego wad (daje się głakać tylko po głowie, drapie, gryzie, miauczy w nocy, drapie fotele, skacze na klami i otwiera drzwi, gubi niemiłosiernie sierść) to ogromnie go kocham i nie wyobrażam sobie swojego domu bez niego no.
.
No to mój urodził się 4100 i jak miał 4mies i 1tydz wazyl 6600gr.Aga - 2800 ważyła
Iwon szybko pisz, bom ciekawa.