Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Sunshine wiesz ja dzis w nocy nawet smoka probowalam dac w akcie desperacjiAle mlody jakby zapomnial jak sie go ssie, gryzl jak zabawke, wkladal raczki razem z nim do buzi. No i dobrze, bo nie po to oduczala, zeby przyzwyczajac znow. Ze zmeczenia chyba zacmienie mialam
![]()
Dzis chyba wezme butle z woda i bede oszukiwac ;-) 
. Właśnie dlatego przeraża mnie szkoła 

. Niestety z powodów zdrowotnych musialłam ją odstawić od piersi :-(. Biorę bromergon i kiepsko się po nim czuję. I bolą mnie piersi. Jak szybko zakończyła się Wam laktacja?
i spaliśmy do 6.40ale super!!! gratuluję!!! i niech jej to zostanie jak najdłużejA teraz się pochwalę - moja córcia od 2 dni ani razu nie zapłakała - pomarudzić się zdarzyło, ale przez chwilę i to było kwękanie lekkie, ale bez żadnego płaczu! Aniołek normalnie!!! Nawet jak wczoraj urządziła akcję w stylu "nie jem kolacji" to bez płaczu tylko z wykręcaniem się, marudzeniem i wzdychaniem..... Jestem z niej mega dumna
:-):-):-):-):-):-):-):-)
ale do 6 bez przerwy... miodzio:-) kończy się Gosi 21 tydzień więc może jakiś skok za nami? ten na tłuszcze w nocy? powiedzcie proszę, ze za nami i ze tak już będzie

wygladam jak zombi. Pe jeszcze spi bo to on z nia walczyl ale ja slyszac placz tez nie spalam. Wkoncu skonczylo sie , ze dostala cyca ale i to nie pomoglo bo co ja odkladalam to placz :-( Wiec wzielam butle z woda i jak po raz kolejny odstawilam od cyca i odkladalam do lozeczka to jak zaczela plakac wlozylam butrlke z woda pociagnela dwa lyki i padla do 6:30

Byłam swego czasu rok na bromergonie wiec nie zazdroszczę.Maja od wczoraj mega marudna i płaczliwa. Niestety z powodów zdrowotnych musialłam ją odstawić od piersi :-(. Biorę bromergon i kiepsko się po nim czuję. I bolą mnie piersi. Jak szybko zakończyła się Wam laktacja?