alijenka
Mamcia Nataszki :))
Witam się i ja 
Zaś mnie nie było troszkę i nie jestem w stanie Was nadrobić ale może uda mi się w ciągu dnia choć połowę przeczytać co napisałyście.
Ja wczoraj i dziś zaś sama, mój K w trasie.
Jutro mamy ostatnie szczepienie na pneumokoki a za dwa tygodnie żółtaczka.
Mojej Niuście wyszedł drugi ząbek i jak zwykle nie mam do niej cierpliwości

.
W sobotę kupiliśmy fotelik samochodowy i stanęło na takim Bezpieczne-Foteliki.pl - Romer King Plus , ja strasznie się uparłam na maxi cosi tobi ale on ma strasznie wąskie siedzisko i moi znajomi mają 2,5 letnia córeczkę która jest drobnej budowy i już ledwo się w nim mieści.
Zauważyłam że u Was zaś jakieś skoki rozwojowe i problemy z małżami, u mnie jest ciągły skok rozwojowy, całe szczęście że z moim K nie mam problemów :-), bo chyba bym całkiem zwariowała !!!!!!
koni witaj :-)

Zaś mnie nie było troszkę i nie jestem w stanie Was nadrobić ale może uda mi się w ciągu dnia choć połowę przeczytać co napisałyście.
Ja wczoraj i dziś zaś sama, mój K w trasie.
Jutro mamy ostatnie szczepienie na pneumokoki a za dwa tygodnie żółtaczka.
Mojej Niuście wyszedł drugi ząbek i jak zwykle nie mam do niej cierpliwości

.W sobotę kupiliśmy fotelik samochodowy i stanęło na takim Bezpieczne-Foteliki.pl - Romer King Plus , ja strasznie się uparłam na maxi cosi tobi ale on ma strasznie wąskie siedzisko i moi znajomi mają 2,5 letnia córeczkę która jest drobnej budowy i już ledwo się w nim mieści.
Zauważyłam że u Was zaś jakieś skoki rozwojowe i problemy z małżami, u mnie jest ciągły skok rozwojowy, całe szczęście że z moim K nie mam problemów :-), bo chyba bym całkiem zwariowała !!!!!!
koni witaj :-)
Ale nadal nie wiem, czy pod moją nieobecność będę podawała mm czy postaram się ściągać swój pokarm. Mam jakąś awersję do odciągania 

oj taką awanturę urządziłam, że już zawsze kupuje prezenty sam osobiście
no ale facet nie zrozumie po co ksiazka a tym bardziej kawalek szmatki

więc padam
też miałabym wq...a i awantura byłaby duża