Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny a może założymy wątek kulinarny z przepisami? Bo jest jeden, ale w nazwie ma "dietę dla matek karmiących"No chyba, że zmienimy nazwę i będą to po prostu kulinaria dla każdego
Polaa ja dla gości proponuję następujące dania, które sama często robię:
1. spaghetti z parmezanem + surówka
2. naleśniki po meksykańsku (nadziewane mięsem mielonym, fasolą itp.)
3. zapiekanka z kurczakiem, serem i brokułami
4. kartoflak z sosem pieczarkowym i barszczem
5. placek po węgiersku
6. pizza
7. zupa gulaszowa z pieczywem czosnkowym
8. sałatka z ryżem i kurczakiem wędzonym
9. smażony filet (bez panierki) z serem, podawany na zimno z sałatą, ogórkiem, cebulą, rzodkiewką, pomidorem i sosem koperkowo-ziołowym + grzanki
a na obiad:
10. bitki wołowe lub zrazy
11. filety z kurczaka zapiekane w parmezanie i z ananasem
12. pieczone roladki z kurczaka ze szpinakiem
13. karkówka pieczona z masłem czosnkowym + frytki
do tych dan obowiązkowo jakaś zupa, bo ja zawsze dwudaniowy obiad robię
Jak ktoś będzie zainteresowany, wrzucę przepis na właściwy wątek![]()

ale w sumie dałam się namówić i jestem zadowolona DziękiAga, nie wiem, czy ta propozycja praca taka interesująca. Przeraża mnie trochę ta 7.10 i to 3.pietro bez windy. Jak oni sobie wyobrazają wnoszenie Twojego wózka na góre? Czy moze na dole jest jakas wózkarnia? Bo jesli nie to musiałabyś wnosić swój wózek na 3. pietro, a póżniej jak byś szła z chłopkami na spacer to znosiłabyś 2 wózki??? A może mogłabyś się zajmować tym chłopcem u siebie? Chyba byłoby wygodniej...no sama nie wiem...dla mnie szału nie ma...a moim zdaniem dobra niania znajdzie prace bardzo szybko...tzn. nie wiem, gdzie mieszkasz, ale w przeciez w duzych miastach zawsze gigantyczne zapotrzebowanie na nianie...i to raczej nianie mogą przebierac w ofertach, a nie odwrotnie...piszę oczywiscie o dobrych...
Jestem ciekawa, co zdecydujesz....
U mnie to samo kupy nadal brzydkie, a ja na nic nie mam takiej ochoty jak na kawe z mlekiem.Wy tu o smakołykach a ja musze trzymać ścisła dietę ze względu na kupki malej, akysz mi stąd na odpowiedni wątek bo mi jęzor do d..p ucieknie;-)

najlepiej jak znajdziesz stronę godealla.pl bo tam jest zbiór ofert z wielu stron takich jak grupon, ja dostaję od nich codziennie maila z nowymi ofertamiQrtka a dla mnie ta oferta jest i tak świetna, bo ja ostatnio u swojego osiedlowego fotografa za 100 zdjęć, w tym 3 dużego formatu (plus 1 album i ramka) zapłaciłam 125 zł
A gdzie i kiedy szukać takiej oferty w grouponie, żeby było 100 zdjęć za 20 zł? Czesto się to pojawia? A może są jakieś inne firmy poza grouponem? Zależy mi na info, bo mam do wywołania dużo zdjęć, już posegregowanych i gotowych do druku![]()
tak, wracam od 1. ale na 12hKasia.Natka, czyli Ty kolejna do pracy? Wracasz na początku grudnia? Na 7h ze względu na karmienie?
Aaaaaaaaaa...miałam się już Was dawno spytać i zapominam...od tygodnia mały marudzi na zasadzie: "mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm" przechodzące w "mu" lub "my". Może Wasze malenstwa tez tak mają? Bo nie wiem, o co dokładnie mu chodzi...albo to obecnie jego taki uniwersalny sygnał marudzenia...ale tego "mmmmmmmmmmmmmmmmmmm" w ciągu dnia jest mnostwo...
Ja kawki nie piję, ale może przyjmiecie mnie do swojej kawowej grupki z herbatką, bo własnie popijam![]()
ze względu na karmienie będę wychodzić godzinę wcześniej
wrzucić w wolnej chwili wszystkie przepisy...bo wszystkie interesujące! Zazdroszczę Twoim gościom!
nie wiem czy dobrze będzie widac bo zdjęcie zrobilam tel tej alergii bo aparat małż wziął na działkę.