• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2012

Aga ja na twoim miejscu nie bralabym tej pracy no chyba ze nie masz wyjścia jeśli chodzi o kwestię finansowe. Ja bym nie ganiala małego w zimę dzień w dzień o 7 na dwór. Szkoda dzieciaka. A wiesz po czym Antos ma brzydkie kupy?

Niestety mało widać na tej fotce:tak:

Aga - ja chyba też bym się nie zdecydowała, chyba, że faktycznie chodzi głównie o kasę. Gdyby to było w Twoim domu to super, ale podejrzewam, że szybko miałabyś dość. Poza tym najważniejsze jest Twoje dziecko i jego komfort.

reklama
Witam się i ja
Ja mam jakiś słabszy dzień dziś, mała marudna i zrobiła mi taka histerię przy wyjściu na dwór, że jak ja nie będę chora to będzie cud, taka mokra byłam z tego wszystkiego :-(.
Właśnie zeżarłam całą tabliczkę czekolady :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Jak ja Wam zazdroszczę tego gotowania i pieczenia że nawet nie zdajecie sobie z tego sprawy :-(.

My właśnie staraliśmy się o kredy hipoteczny na remont domu i niestety nasza ostatnia szansa przepadła bo się okazało że mojego K szef płaci mu niższe składki niż powinien :-(:-(:-(:-(, strasznie jestem zawiedziona bo specjalnie czekaliśmy tyle czasu od początku roku aby dostać ten kredyt bo wcześniej mój K miał składki płacone od najniższej i dupaaaaa :-(.

Ehhhh ciągle coś nie tak, jakoś ciągle pod górkę z tym wszystkim, czasami mam ochotę sprzedać ten dom i byłby święty spokój :-(:-(:-(

dziewczyny mam pytanie. Po czym poznać bieunkę u dziecka karmionego UU?? moja robi ok 1-2 kupek dziennie. Dzis już 7. Wszystkie twarde i zbite. Nie wiem czy sie martwic czy nie.
Pytam bo biore antybiotyk i jednym ze skutków ubocznych jest ew. biegunka u dziecka

dziewczyny mam pytanie. Po czym poznać bieunkę u dziecka karmionego UU?? moja robi ok 1-2 kupek dziennie. Dzis już 7. Wszystkie twarde i zbite. Nie wiem czy sie martwic czy nie.
Pytam bo biore antybiotyk i jednym ze skutków ubocznych jest ew. biegunka u dziecka

Hmmm...zmiana w częstości robienia kupek jest widoczna, więc pewnie jest coś na rzeczy. Co prawda biegunka kojarzy mi się z luźnym stolcem a nie zbitym, no ale szczerze powiem, że nie znam się na tym kompletnie:baffled:

Aylin może ma po prostu taki dzień, moja też robiła 1-2kupy dziennie, a potem nagle przez kilka dni po 6, a wszystkie takie jak zawsze i zachowywała się normalnie. Teraz znów wróciła do 1-2. Także poobserwuj małą do jutra i zobaczysz, może to być reakcja na Twoje leki, ale niekoniecznie biegunka (bo wtedy chyba byłyby bardziej wodniste? nie znam się też, ale tak mi się wydaje.. ):happy2:

no i jest 8.... z kawałkami śluzu. Nic nie robie na razie. Nawadniam i czekam. Jak do północy się nie zmieni to skocze po kleik do apteki. Kuźwa a męża na szkolenie mi dzis zabrali...

no i jest 8.... z kawałkami śluzu. Nic nie robie na razie. Nawadniam i czekam. Jak do północy się nie zmieni to skocze po kleik do apteki. Kuźwa a męża na szkolenie mi dzis zabrali...

moja ma antybiotyk od środy i też robi kupki częściej ale nie wodniste, powiedziałabym w normie..chociaż tez jakby śluzowate. tylko mi się zdaje, ze one same w sobie są śluzowate a nie ma kawałków śluzu:baffled: w sumie to nie wiem jaka jest różnica....
zachowuje sie normalnie, apetyt ma. ma też katar (już przechodzi) a gdzieś czytałam , że śluzowatosć kup to moze być od tego, ze dziecko połyka wydzielinę. hmmm

reklama
Aylin, to mi wygląda bardziej na zatwardzenie, a nie rozwolnienie...takie za przeproszeniem bobki twarde? Ja bym nawadniała i już. Jeśli lałaby się niemalże woda z małej to co innego...
Cos podawałaś ostatnio oprócz piersi? Czy mała tylko na UU?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry