Waris
Fanka BB :)
Josie najlepsze jest to ze ja nie zdawałam sobie sprawy z tego że mam ten niedowład ( dopiero na wypisie przeczytałam) a po porodzie mi powiedzieli że muszą mi zabrać małą bo trochę krwawię i muszą się tym zająć. Dopiero na sali poporodowej mi powiedzieli że to był krwotok i że straciłam dużo krwi.
Muńka to najbardziej odpowiadało by mi na Mokotów lub Ursus ( po drodze bo do Wa-wy wjeżdżamy "siódemką") a męża sis mieszka na Pradze Południe - Gocław, dobrze godam?
Muńka to najbardziej odpowiadało by mi na Mokotów lub Ursus ( po drodze bo do Wa-wy wjeżdżamy "siódemką") a męża sis mieszka na Pradze Południe - Gocław, dobrze godam?
Ostatnia edycja:

więc już teraz zapraszam wszystkie jeśli odwiedzisz Wawę! hmmm...chociaż zależy od której strony byście jechali tą 7
no wiadomo, ze adresy i jakies szczegóły dojazdowe to na priva, ale zeby w ogole tak po kryjomu to nie wpadłabym...no chyba że ewidentnie są jakieś sympatie/antypatie...;-)
;-):-) tylko oby któras sobota! bo ja już za biureczkiem od przyszłego poniedziałku...