siula
Fanka BB :)
hej dziewczyny,byłam dziś na pobraniu krwi -morfologia,toxop...i cytop... zł wydane wyniki może jutro i wtedy dopiero rejestruje się na następną wizytę:-)miłego dnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam :-)
Widzę, że temat porodów pełną parą. Ja tam chcę rodzić naturalnie. Pamiętam jak to bolało, ale pocieszam się, że za drugim razem idzie znacznie szybciej (tak przynajmniej twierdzą dziewczyny które rodziły co najmniej 2 razy). Moja skóra bardzo źle się goi i wiem, ze z cesarką nie było by tak wesoło.
Ja to znowu strasznie cherlamTen syrop -*spam*, nic mi nie pomógł
Znalazłam na necie przepis na syrop z cytryny, miodu i czosnku. Działa super, ale co z tego skoro, za każdym razem gdy go piłam to żygałam (ten czosnek
). Wczoraj, zdesperowana przyniosłam syrop do łazienki, przygotowałam szczoteczkę do zębów z bardzo miętową pastą i kubek herbaty z miodem i cytryną. Wypiłam syrop, odrazu zabrałam się za szorowanie zębów i zaraz po popiłam herbatą. SUKCES! Nie wymiotowałam i przespałam noc bez kaszlu
Jaka ulga. Teraz ten zabieg muszę powtarzać kilka razy dziennie (niedługo zabraknie mi pasty
) ale syropek super. Kaszel gruźlika nagle znika
Przepis:
750ml ostudzonej wody
3 cytryny
5 łyżek miodu
1 ząbek czosnku duzego (ja mam 3 małe)
W irlandii nie chca robic cesarek wogole traktuja to jak mega operacje...babki rodza sn i wychodza do domu czesto po 24h
AVO no to nieciekawie. Ja też zaraziłam się od syna, który wciąż ma jak nie katar, to kaszelDopiero go podleczyłąam kiedy sama zaczełam cherlać. Przedwczoraj w nocy mały także zaczął kaszleć i od razu podałam mu swój syrop (pomyślałam, że skoro ciężarna może to dwulatek też) rano wstał zdrowy:-) Nawet katar mu przeszedł
.
Także szybko bierz się do robienia syropku i trzymam kciuki, żeby na ciebie i na małą też tak szybko zadziałał.:-)