Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Żeby tylko Zoisa nie zachorowała! Ale myslę sobie, że skoro do tej pory się nie zaraziła to chyba będzie oki?
i jeszcze jedno usypianie ehhhh ja ponosze chwilke klade on wstaje... to jeszcze raz ponosze klade on wstaje, i znowu ponosze klade on wstaje... i tak z 10 razy w koncu laskawie nie wstanie i zasnie... jakby tylkko na brzuch sie kladl a ten nie bo musi wstac :| i jak ma zasnac stojac grrrrr zwariowac jak zacznie chodzic to co trzeba bedzie go chodzacego usypiac i bedzie sobe lunatykowal ... strasznie to skomplikowanea serio dziewczyny to jest taki maly horror bo on wczesniej zasypial bez problemu...
no i jeszcze w nocy pobudki bo on sobie musi postac ... postoi chwile i krzyczy bo chce spac dalej... to trzeba wstac ... a czasami tak sie przez to stanie rozbudzi ze musze woda go uspokoic ... tylko po co on w ogole wstaje
no nie mogę z tego Twojego miglanca!
.
Wszystkie dane odzyskane, niestety nie obyło się bez strat: nie mam poczty i wszystkich zapisanych stron i linków w ulubionych

;-)
Hej baby,
Aaaa i mam już laptopaWszystkie dane odzyskane, niestety nie obyło się bez strat: nie mam poczty i wszystkich zapisanych stron i linków w ulubionych
![]()
Hatszept patrząc na wszelkie "mądre" normy żywieniowe dla dzieci w tym wieku, to Twój P. je faktycznie mało. Dziecko powinno niby zjadać 3 x 180 ml mleka, raz 150 g kaszki, 150 g owoców i 150 g zupki. Ale po pierwsze -to tylko normy, a każde dziecko jest inne, po drugie - karmisz małego jeszcze piersią i nie wiadomo, ile on tego Twojego mleka pije. Mój też na przykład mieszanki wypija max 150, ale jeszcze jest karmiony UU i pewnie dlatego![]()