Hej baby,
u nas nocki też się rozregulowały i mały budzi się ze dwa razy. Daję mu UU jak automat, nawet nie patrzę na zegarek, nie próbuję trików z wodą - zrzucam wszystko na karb katarku i zębów i czekam, kiedy to minie

.
Pojutrze zaczynam wycieczki do teściów - będę się zbierała z M. rano i spędzała całe 8 h u teściowej. Najpierw jej wszystko pokażę, objaśnię instrukcję obsługi mojego dziecia ;-), a w piątek zostawię ich już samych na jeden dzień. No, a w poniedziałek wielki come back do firmy
Aaaa i mam już laptopa

Wszystkie dane odzyskane, niestety nie obyło się bez strat: nie mam poczty i wszystkich zapisanych stron i linków w ulubionych
Hatszept patrząc na wszelkie "mądre" normy żywieniowe dla dzieci w tym wieku, to Twój P. je faktycznie mało. Dziecko powinno niby zjadać 3 x 180 ml mleka, raz 150 g kaszki, 150 g owoców i 150 g zupki. Ale po pierwsze -to tylko normy, a każde dziecko jest inne, po drugie - karmisz małego jeszcze piersią i nie wiadomo, ile on tego Twojego mleka pije. Mój też na przykład mieszanki wypija max 150, ale jeszcze jest karmiony UU i pewnie dlatego
Jeśli chodzi o mleko, to używamy teraz 2 Hipp Bio Combiotik. Jest super, małemu smakuje i kupy po nim regularne ;-)
Kasieńka a czemu doła kochana?
Rysica dobrze, że Szymkowi nic się nie stało, pal sześć z umywalką !!

;-)
Niespodzianka, Viola gratuluję pierwszych siadów! :-) A ja się właśnie zastanawiałam ostatnio który bąble będzie pierwszy. Mój też już próbuje od jakiegoś czasu z pozycji półleżącej, ale kolebie się na wszystkie strony, więc jeszcze pewnie poczekamy
Zaza życzę super przespanej nocki bezshistaminowej
MsMickey typowa polska rzeczywistość z tymi urzędami, co?
Maćku zdrówka dla Ciebie!
Aylin ja też już serwowałam małemu łososia, tyle że z Hippa, a nie własnej roboty. Młody się zajadał - rośnie smakosz ryb? ;-)