Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ze mogłabyś aplikować do zonka ;-) wiec Twoja decyzja, a póżniej oczywiscie wszystkich czarownic ;-)
A Wy jaki macie model?
;-) fuj...taaa...no dobra zmiana tematu...;-) zaraz spróbuję zamiescic ten filmik w spacerówce...

mam regulowane podparcie pod plecy, wiec jest w takimi minimalnym siadzie, ale zlatuje z tego podparcia, zsuwa się i mam wrazenie, ze taka prowizorka jest 100 razy gorsza dla jego kregosłupa, niz spacerówka rozłozona trochę (nie pion, ale tez nie na płasko), tak zeby mógł sobie juz na spokojnie ogladac swiat.Ja mam, ale nie na brzuszkumacie takie zdjecia po wyciagnieciu z brzuszka ?? tak zaraz po jak jeszcze lezy Wam na brzuszku?

Jak nie masz? Wysyłałam Ci przecież linka. Czy nie?Ja tez mam ale do zonka nie mam dostepu![]()
Mała na szczęście na razie śpi, ale ja umieram... Mam tak zawalone zatoki, że nie mogę oddychać przez nos a tym samym jeść. Z piciem też średnio, bo mam podrażnione gardło i szczypie. Normalnie najlepszy mój sylwester ever ;-)