Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A jagody dzisiaj pierwszy raz dałaś? Bo jeśli nie to na bank one!!!
może to od kaszek...Tylko, że nie chcę z nich rezygnować, bo młoda byłaby tylko na samym mleku.a moja zaś uwielbia zupkę z hippa rosołek z kaszą manna i to jedyne co zjada mi cały słoiczek, ale wróciłam znowu do kaszek i jakoś narazie udaje mi się w nią je wcisnąć ale dodaję właśnie jakiegoś deserku dziś też było jabłko i jagoda

Monika miała dzisiaj w nosie drzemkę południowąani myślała spać
Teraz zjadła zupkę i ją położyłam. Mam nadzieję, że zaśnie...
A my rozebraliśmy choinkę i złożyliśmy krzesełko do karmienia, właśnie wyprałam częście tzw miękkie, części plastikowe wyszorowałam, wygląda jak nowe!!!Tylko szaro-niebieskie, wolałabym beżowo-brązowe....
![]()
Jeszcze łóżeczko turystyczne mam granatowo-niebieskie... myślicie, że będzie bardzo raziło w oczy skoro pokój lilowo-zielony???
\
Ze mna dzieje sie cis dziwnego. Dretwieja mi czasami palce u rak i nawet nie jestem w stanie wtedy zalozyc ubranek Szymkowi bo nie moge ich zgiac wiec wypadaja mi z rak. Musze isc do lekarza z tym. Az sie boje diagnozy.
Muńka moja jeszcze z hippa uwielbia łososia

Od jutra ruszam z ostrym treningiem. Wlasnie K mi orbitreka z silowni przyniosl.
Oj i sobie przypomnialam ze jutro ksiedza mamy po 16 a od rana K nie ma bo na kontrole do szpitala jedzie a potem do w pracy do 22. Po calym dniu sama z mlodym to pewnie tylka z kanapy nie bede miala sily ruszyc.