hej,
polazłam na aquaaerobic i padam....
nuna padła zanim wróciłam. Nie chce jesc - tylko pije. Az boje sie nocki....
a 3-dniówki nie polecam. Ale ciesze sie ze to nie zabki i ze raz sie to przechodzi. Bo normalnie masakra. # dni ciagłego płaczu
ja przed ciąża chodziłam na laser. I pachy zrobiłam. troche odrosło ale minimalnie. Tak z 1,5. Za to moja kolezanka bikini robiła i w ciazy wsztystko jej odrosło.... i Rysica - nieprawda ze nie boli. Mnie bolalo...
polazłam na aquaaerobic i padam....
nuna padła zanim wróciłam. Nie chce jesc - tylko pije. Az boje sie nocki....
a 3-dniówki nie polecam. Ale ciesze sie ze to nie zabki i ze raz sie to przechodzi. Bo normalnie masakra. # dni ciagłego płaczu
ja przed ciąża chodziłam na laser. I pachy zrobiłam. troche odrosło ale minimalnie. Tak z 1,5. Za to moja kolezanka bikini robiła i w ciazy wsztystko jej odrosło.... i Rysica - nieprawda ze nie boli. Mnie bolalo...
I u nas kumulacja, bo ząbkowanie pełną parą (dziś wyszła górna jedynka) no i choróbska cd i wyniki moczu nie najlepsze sic!
moze mloda sie nie skapnie ze mamy nie ma
i tak przez trzy miesiace a potem od lipca juz pelen etat a mloda do przedszkola. Byla i juz mloda zapisalam(slownie) musze jeszcze papierki doniesc
jak kłuje to już się obwieszcza że jest 
od Wigilii plamię, było ze trzy dni przerwy w tym czasie ale poza tym to cały czas a ostatnie trzy dni to nawet krew była a dziś znów tylko plamienie... mam dość