hej hej
u nas dzis super dzien, maly byl taki przeslodki ze chcialam go zjesc

bylismy rano na szczepieniu i wazy 8040 a mierzy 69 co go plasuje na samym dole siatek centylowych

ale co tam male jest piekne
pytalam o te biodra powiedziala ze jak wszystko bylo ok na pierwszym usg to juz nie trzeba wiecej chodzic
Nie pamiętam hasła do zębów...
WHAT?!?!?!

Chyba żartujecie - 6 stron do nadrobienia? A kysz mi wszystkie do pracy i dzieciakami się zajmować

;-)
Pięć godzin zabaw z dzieckiem?

To ja nie wspomnę nawet ile czasu małemu poświęcam, bo wypadnę nieciekawie na tak ambitnym tle
dokladnie ja uwazam ze kazda powinna godzine dziennie na forum spedzac zeby bylo sprawiedliwie! zeby pracujace nie musialy sie czuc winne ze nie czytaja i pominiete ze juz nikt ich nie czyta ;-) musze napisac do adminow czy to sie da HAHAHA
no a ztym 5h to mialam na mysli ze to moj czas na zajmowanie sie nim czyli zabawa przewijanie i dogladanie czy mu wszystko pasuje :-) no i jakos mi tak glupio wtedy siedziec na bb bo to czas dla niego ma byc
a w ogóle to Szymek od samego rana ma muchy w nosie (marudzi i wkurzający jest) i już mam dość!!!!! A to dopiero rano!
pogoda fatalna, leje, 2 dzień w domu...
a wczoraj 5 skalpel zrobiłam, i nawet nie dostałam zadyszki

już nie czuję żadnych mięśni

nic nie pobolewa

i idzie mi coraz zgrabniej
cale szczescie ze wyjasnilas co to muchy w nosie bo jjuz myslalam ze mu w nocy weszly ;-)

Z ta depilacja to chyba mi w myslach czytacie

Wlasnie sie mialam pytac tych golacych: Czy robia Wam sie krostki po goleniu w okolicach bikini i jak sobie z tym radzicie/ zapobiegacie.
TAK i nienawidze tego. tak jak msmickey pisala pod wlos pogarsza sprawe. no i po goleniu smaruje tonikiem bezalkoholowym nawilzajacym, ale zeby to cos dawalo to trudno powiedziec
Strasznie u nas dzisiaj wieje. Czy wychodzicie w taką pogodę na spacer?
tak. mamy taka porzadna sztywna folie na wozek i ja zakladamy na duze wiatry
Rysica ale ja mysle ze tam jest ok placze ale to normalne czy to kiedy jest zmeczony czy glodny ... tylko tutaj w domu nie wiem co mu sie stalo, a on lubi dzieci hehe do Jasia to caly czas gonil
dokladnie az sie jasiek bal na poczatku! musimy ich znow spiknac!
josie- powalil mnie na kolana

normalnie wymiata

to Ty mu juz dajesz takie wieksze kawalki?
dziewczyny dzieki za wszystkie kompelmenty po naszym filmiku, jasiowi przekaze

pierwszy raz mu dalam takie wieksze kawalki, oczywiscie mocno rozgotowane. no i dzis sporbowalam z ziemniorem i marchewka - w sloiczkach uwielbia. i to samo

no moze mniejsze obrzydzenie, ale generalnie do buzi nie wezmie!!!! wiec chyba jeszcze nie czas dla niego, poki co chetnie je chrupki i chlebek
claudette super z tym depilatorem nie wiedzialam ze takie sa!!!! musze zamowic na urodziny w marcu

mam tylko nadzieje ze za 10 lat nie okaze sie ze ta terazniejsza nowinka przyczynila sie do jakichs stalych zmian skornych nie daj boze chorob

kasia.natka wspolczuje slabszych dni, gratuluje zabka i TAK najwyzsza pora sie pochwalic!!!
zaza zapomnialam ci odpisac kochana ty sie nie martw tym sergiuszkiem bo mojemu to zajelo dwa tygodnie zeby zrozumiec ze mama wychodzi i ze jej nie bedzie. i dopiero teraz zaczynam zauwazac oznaki tesknoty. mi sie wydaje ze one maja to juz zakodowane ze o tej porze tata przychodzi i juz jakos wyczuwaja to i wiedza ze bedzie super i czekaja na ta chwile. a mama zawsze byla przeciez. no wiec zobaczysz jeszcze kilka dni moze dwa tygodnie i bedzie na ciebie sie tez rzucal!