Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Pierwszy raz usnął u kogoś innego niż ja. Nawet jak K go karmił to nie usypiał. 
moja siora też mieszka wysoko i nianie również były z tego powodu średnio zadowolone![]()
Dla mnie to nie było nigdy problemem, bo pilnowałam dzieciaka już na piętrze, ale tu chodzi o wnoszenie 2 dzieci ciepło ubranych czy dam radę.Aga no troche wysoko ale tez zalezy chyba jeszcze od innych czynnikow niz tylko ktore pietro![]()

Miałam edytować, ale już nie muszę.
Czy wasze brzdące też już takie pobijane są? U nas codziennie cos nowego jest.
Dziś ponownie zaliczył nosem o moją kość piszczelową. Popłakał się strasznie, aż się bałam że krew mu poleci albo złamał nosek, ale potem dotykałam i nie krzyczał to chyba na szczęscie nie. No i oczywiście wspinając się po ławie do kubka niekapka, bo głupia matka go tam postawiła zamiast na podlodze aby dziecko mogło samo sięgnąć i się napić, rąbnął policzkiem i brzeg ławy. Tu krzyk i płacz mniejszy, ale za to lekki czerwony ślad został.
Na czole piękny żółty już guz po spotkaniu z dechą od fotela (ale to przy tatusiu więc czuję się rozgrzeszona)
O kolanach i łokciach to już wolę nie wspominać. Jak go przebieram przy kimś to mi wstyd bo wygląda prawie jakbym go biła - kolory od fioletu po żółty ma. Tylko czekam na wizytę pomocy społecznej.
akurat jak rodzice chcą film obejrzeć!