Alijenka, ło matko!!!! gratuluję jobów! bardzo dobrze! sama bym sie nie powstrzymała! No ale księża nie mają dzieci (najczesciej ;-)), więc niestety często nie czają w ogole o co chodzi

no i tez z siostrą nieciekawie :/
My za to dziś pobudka 5.15...(piątka, Munka

) i dopiero teraz poległ...tzn. odkładalismy go do łózeczka kilka razy, był bardzo zmęczony, ale wstawał, płakał i tak po 15-20 min, wiec brałam go znowu do dużego pokoju bo NAJWYRAŹNIEJ nie chciał spać, prawda??? skoro takie numery w łózeczku stroił...po 30 min znowu tarcie oczek, wiec znowu łóżeczko, w łóżeczku płacz i wstawanie, wiec znowu duzy pokoju...za trzecim razem się udało...moze gdybym sie uparła to i za pierwszym razem udałoby sie uspic Pitera, ale po prostu mam juz w dupie kleczenie przed łózeczkiem po 30-40min, zeby w koncu padł. Jak ja marze, zeby on tak kiedys po prostu PADŁ ze zmeczenia i usnął...na macie, na dywanie, w łózeczku, po prostu połozył główkę i odjechał....NIGDY tak sie nie zdarzyło....wieczne boje...wieczna walka, zeby tylko nie usnąć...i nie ma znaczenia, czy go bierzemy do łózeczzka po pierwszym ziewnięciu, drugim, trzecim, pietnastym...masakra jakaś...po prostu musi byc dramat przed usnieciem i juz....no chyba, ze jedziemy autem...matko...jakie to jest wku.......rwiające czasami!!!!!!!! wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....starym zwyczajem wyszłambym sobie po takiej akcji na balkon i zapaliła

no ale to mżonka ;-)
Munka, dobrze, ze z tesciem ok

suuuuper! Tylko Ty się tam nie rozpij, Kochana

;-)
Bardzo ciekawa dyskusja była o jedzeniu

alez emocje! dobrzeeeeeeeee!!!!!! forum żyje
Ja jeszcze nie dawałam jajecznicy, bo bardzo rzadko robimy...:/ raz, dwa razy w roku

bo wydaje mi, ze to ograniczenie co do jedzenie białka to tylko ze wzgledów alergicznych, a mały nie miał zadnych alergii, wiec chyba odważyłabym sie...
Przesyłacie sobie rózne linki z muzyką to i ja cos wrzucę...
Od dawna jestem zakochana w Kubie Badachu (Poluzjanci - byłam na kilku koncertach), który teraz stał sie celebrytą ze względu na slub z Olą Kwasniewską

wiem, ze Kuba wywoluje skrajne emocje...ale niedawny duet ze Szczesniakiem na 50-lecie trójki, kiedy zaspiewali "Tolerancje" Sojki wymiata!!!!!!!! to moje klimaty!
Kuba Badach, Mieczysław Szcześniak - Tolerancja - YouTube
"Daleko raj gdy na człowieka się zamykam" - no po prostu genialne! Słowa! Muzyka! Aranż! Głosy!!!
I jeszcze jak ktos jest fanem wyczesanych aranzacji adama sztaby

))))
Kuba Badach - Im więcej ciebie tym mniej - YouTube
Ciekawa jestem, czy ktoras z Was lubi w ogóle takie klimaty

;-)
Kissssss