reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Szerokie biodra wybacze, bo przynajmniej w calym dramacie sytuacji kochana Iwon nie zapomniala o najwazniejszym-drineczkach :-) chociaz pewnie juz bysmy mieli nalot opieki spolecznej,gdyby ktos to zobaczyl ;-)

Iwon,ale wyjasnij jedno: mata jest po lewej a co jest po prawej?
No jak to co koszyk piknikowy z jajecznicą :D

reklama
Szerokie biodra wybacze, bo przynajmniej w calym dramacie sytuacji kochana Iwon nie zapomniala o najwazniejszym-drineczkach :-) chociaz pewnie juz bysmy mieli nalot opieki spolecznej,gdyby ktos to zobaczyl ;-)

Iwon,ale wyjasnij jedno: mata jest po lewej a co jest po prawej?

:-D drinki z palemką, to podstawa ;) choć tutaj jest martini z oliwką :-p A po prawej to piłka plażowa po przejściach ;-)

iwon no jak ja moglam na to nie wpasc... !!! :-D;-):p

Z moim nadgarstkiem jest coraz gorzej... Jak wroce musze isc do lekarze.

A teraz spac!

Iwon jestes genialna!!! Ja postuluje zebys do kazdego posta dolaczala obrazek!!!!!

Kasiekz a ty nie bylas kasiekm???? :-D :p (jak wszyscy to wszyscy hahaha)

Ja wlasnie wracam z kina. W domu porzadeczek okna pomyte juz mam wiec w weekend tylko relaks z synkiem plus wyprawa po zabezpieczenia do szafek powiazana z testowaniem wozka poza domeme w koncu, jupiiiiiii!!!!!

muńka tak już trzy razy tłumaczyłam, że kasiekm=kasiekz. Za wszystkie grzechy przepraszam, postanawiam poprawić się i więcej nie grzeszyć:p Też nie lubię pstrokatych i szukam czegoś jednolitego lub w pasy (bo ma tapetę w pasy). W ogóle to zaczęłam zastanawiać się nas większym bawełnianym chodnikiem niż dywanem...oszaleć idzie, tyle tego!

Hej

Nio i po już po naukach przedchrzcielnych, oczywiście kazali nam przyjść na 19 a ksiądz sobie przyszedł o 19.30 pierwsze co zebrał ostre joby ode mnie i był wielce zbulwersowany że tak zawsze jest że nauki są po mszy, to mu powiedziałam aby nie wprowadzali ludzi w błąd i następnym razem mówili o tym rodzicom, bo ja nie mam dziecka które ma 14 lat i zostanie samo w domu, a po drugie to godzina na takie spotkania jest rewelacyjna gdzie akurat trzeba dziecko układać do snu, bo on sobie myśli że każdy ma koło siebie chmarę ludzi z którymi może dziecko zostawić, ale miałam nerwaaaaa mówię Wam
a w ogóle to już siostra wyprowadziła mnie z równowagi jak przyszła zostać z małą, prosiłam ją aby mi ją wykąpała, nakarmiła i położyła spać to oczywiście zwaliła się cała rodzinka ona ze swoim facetem i córką która ma 2.5 roku i na to wszystko oboje z tatusiem mieli katar, ciekawa jestem czy moja teraz się nie zarazi !!!!!!!!!!!!!!!!!!

i weź tu zostaw dziecko z moją siostrą, pierwszy i ostatni raz !!!!!!!!!!!!!!!!!

po tym wszystkim walczyłam z Niuśką do 23 aby mi zasnęła !!!!!!

Ostatnia edycja:
Alijenka, ło matko!!!! gratuluję jobów! bardzo dobrze! sama bym sie nie powstrzymała! No ale księża nie mają dzieci (najczesciej ;-)), więc niestety często nie czają w ogole o co chodzi :sorry2: no i tez z siostrą nieciekawie :/

My za to dziś pobudka 5.15...(piątka, Munka :-D) i dopiero teraz poległ...tzn. odkładalismy go do łózeczka kilka razy, był bardzo zmęczony, ale wstawał, płakał i tak po 15-20 min, wiec brałam go znowu do dużego pokoju bo NAJWYRAŹNIEJ nie chciał spać, prawda??? skoro takie numery w łózeczku stroił...po 30 min znowu tarcie oczek, wiec znowu łóżeczko, w łóżeczku płacz i wstawanie, wiec znowu duzy pokoju...za trzecim razem się udało...moze gdybym sie uparła to i za pierwszym razem udałoby sie uspic Pitera, ale po prostu mam juz w dupie kleczenie przed łózeczkiem po 30-40min, zeby w koncu padł. Jak ja marze, zeby on tak kiedys po prostu PADŁ ze zmeczenia i usnął...na macie, na dywanie, w łózeczku, po prostu połozył główkę i odjechał....NIGDY tak sie nie zdarzyło....wieczne boje...wieczna walka, zeby tylko nie usnąć...i nie ma znaczenia, czy go bierzemy do łózeczzka po pierwszym ziewnięciu, drugim, trzecim, pietnastym...masakra jakaś...po prostu musi byc dramat przed usnieciem i juz....no chyba, ze jedziemy autem...matko...jakie to jest wku.......rwiające czasami!!!!!!!! wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....starym zwyczajem wyszłambym sobie po takiej akcji na balkon i zapaliła :sorry2: no ale to mżonka ;-)

Munka, dobrze, ze z tesciem ok :) suuuuper! Tylko Ty się tam nie rozpij, Kochana :-p;-)

Bardzo ciekawa dyskusja była o jedzeniu :-p alez emocje! dobrzeeeeeeeee!!!!!! forum żyje :-D
Ja jeszcze nie dawałam jajecznicy, bo bardzo rzadko robimy...:/ raz, dwa razy w roku :baffled: bo wydaje mi, ze to ograniczenie co do jedzenie białka to tylko ze wzgledów alergicznych, a mały nie miał zadnych alergii, wiec chyba odważyłabym sie...

Przesyłacie sobie rózne linki z muzyką to i ja cos wrzucę...
Od dawna jestem zakochana w Kubie Badachu (Poluzjanci - byłam na kilku koncertach), który teraz stał sie celebrytą ze względu na slub z Olą Kwasniewską :-p wiem, ze Kuba wywoluje skrajne emocje...ale niedawny duet ze Szczesniakiem na 50-lecie trójki, kiedy zaspiewali "Tolerancje" Sojki wymiata!!!!!!!! to moje klimaty! :)
Kuba Badach, Mieczysław Szcześniak - Tolerancja - YouTube
"Daleko raj gdy na człowieka się zamykam" - no po prostu genialne! Słowa! Muzyka! Aranż! Głosy!!!

I jeszcze jak ktos jest fanem wyczesanych aranzacji adama sztaby :)))))
Kuba Badach - Im więcej ciebie tym mniej - YouTube

Ciekawa jestem, czy ktoras z Was lubi w ogóle takie klimaty :cool2::baffled:;-)

Kissssss

Josie G spala do 6, zwleklismy się z wyra o 7. Nie wspomnę już i epizodzie o 4 rano pt "Jużem się wyspała, oj dana dana". I tak 30 minut...

Alijenka już widzę zszokowana minę swietobliwego kapłana...;-) dobrze, że go uświadomiłas w końcu jemu dzieci w domu nie płaczą (chyba;-)) więc nie pomyślał biedaczyna ... dowiedzialas się czegoś na tych naukach czy samo spotkanie miało tyle sensu co godzina?;-)

Słońce jakby trochę wyszło (zauważam nieśmiało aby nie zapeszyc) więc wiosennie posniadaniowo ogarniamy.

Udanej soboty:-)

reklama
Witajcie,

alijenka juz pisałam na fb, Ze księdzu dobrze powiedziałas. A z siostra tez nieciekawie, powiedzialas jej coś??

snieg pada na całego, szok. Wojtek zrobił mi pobudke o 6, Kuba spał do 8.30 a mąż jeszcze śpi w najlepsze ale dość tego, zaraz Go budze.

Do góry