Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I dobrze niech chłopak sam wybiera, a nie mama jemuNarzeczona znow go na basenie calowala, tym razem ja zauwazyl, ale odpychal :-\ niewychowane to moje dziecko, obiecalismy narzeczonej ze caly tydzien bedziemy trenowac calowanie![]()
![]()
Hatszept u mnie to samo z zasypianiem i jestem wdzieczna ze juz tylko dwie drzemki dziennie mamy z czego jedna na spacerze wiec usypia sam. Czyli jedno usypianie nam zostaje i odbywa sie ono w nosidelku- wkladam go idziemy do pokoju, kilka rundek wokolo i spi, odkladam do lozeczka:-) po prostu niektore dzieci nie usypiaja same i nie ma jak z tym walczyc!!!!
Biedny Nikos i trzymam kciuki by to nie był żaden rota.dziewczyny zalamka, albo Nikos sie czyms zatrul albo co go wirusowo zlapalo oby nie rota ... \
w nocy setka poudek ale woda i smok poczatkowo starczaly ... az za ktoryms razem wchodze a tu taaaaki smrod ze nogi podcina, zrobil kupe, to se mysle, a nie bede przebierac chyba ze sam wstanie znowu za chwile bo zasnal ... niemniej jednak po 5 minutach znowu jeki wchodze, a jego znowu cisnie i jeszcze bardziej smierdzi ...wzielam na przewijak po ciemku, bo w pokoju dosc jasno bo latarnie swieca ... i jak mu sciegnalam pieluche to znowu pocisnal i wszystko na podlodze wyladowalo :| i wtedy to juz tragedia smrodek ... musialam zbudzic meza ... mlody jeszcze ze dwa razy sie pocisnal ale juz zakryty ... przebralam jego zabralam do drugiego pokoju usypiac ... zasnal w trymiga ale do jego pokoju wejsc sie nie dalo wiec spal ze mna ,.. a maz posprzatal i otworzyl okno ...
rano myslalam ze to tylko jednorazowo ale jak znowu zaczal robic kupe i slysze ze sama woda leci tak ze pielucha wygladala jakby byla cala mokra od kupy + caly bodziak to sie przerazilam ... dalam smekte ... potem sie podwyzszyla temp do 37,5, dalam nurofen wiem ze to niska tempka ale ja wole nie czekac az dostanie 38,5 bo nie chce reagowac na przeciwgoraczkowe przy wyzszych, a u niego stala tempka to 36,5-36,7 no i glowa cala goraca ...
a teraz obiadek nawet polowy nie zjadl i ostatecznie to co zjadl to zwrocil nie wiem czy paluszka za gleboko wsadzil czy to od tego ... sniadania tez kaszki zjadl 60
a teraz spi bo po tym jak zwymiotowal wsadzilam do lozeczka i zasnal w 5 sekund i to bez smoka a to nie jest normalne ...
nie wiem co to ale boje sie tego rota strasznie ... a wczoraj bylo jezcze po zlobku wszystko ok ... tak sobie mysle ze moze tymi nalesnikami ktore robilamsie zatrul ... moze za duzo kukurydzianego bo kleik wczesniej maka ... tragdia, i nie wiem co mu dawac ... duzo pic to wiem a jesc ?
przód i tył prosze a na ludziu jak pójdziemy w trasebo na razie po domu testowany
Zobacz załącznik 547148Zobacz załącznik 547149
Zdrówka i dla Was!!Kasienka moja A. też gorączkuje od wczoraj. Dzis byłam na IP i doktorka stwierdziła że teraz jakiś wirus krąży i to od tego ta gorączka no i kazała obserwować. Biedne te nasze dzieciaczki. Pół godziny temu jej mierzyłam temperature i znowu ma 39,3 dałam Ibum 2,5ml i położyłam spać, nawet nie jęknęła...
Niestety nie nadrobię bo mam kupe prania, see yoo....

), a to trochę przestawić bo się nie umie obrócić na szczebelkach, no ale ogólnie to śpiii! 

).. ale spoko, przy kolejnym dziecku sobie odbiję
a co do łóżeczka no to moja też raz tak uderzyła i od tego czasu w łóżeczku tylko śpi, bo się matka boi