reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Dziewczynki ja tak na szybko, pochwalic sie jakiego mam wspanialego chlopa :D
Poszedl dzis na zakupy z kolega (chcial jakies spodnie, t-shirty), zanim wyszedl powiedzialam mu zeby mi kupil jakas niespodzianke. I kupil :-):-):-) W ramach romantycznego prezenciku dostalam cwiartke wodki :-D:-D:-D

reklama
Josie przychodzi, przychodzi ale On sie uparł na Mikołaja jak nie wiem, az doszedł do wniosku, ze zajączek jest pomocnikiem Mikołaja i przyjdą razem :-D Jak On wymyśla, szok.

Niespodzianka super masz męża :-D Podobała sie niespodzianka?

Niespodzianka maz geniusz!!! :-D :-D :-D
MsMickey u mnie dzis typowy lunch w ikea ale na wieczor zrobilam racuchy z jablkami wiec nie jest zle :-)
A co ten twoj maz licytowal? Mojemu wlasnie zajrzalam przez ramie i wiecie co przeglada na allegro??? Uzywane buty oficerskie o_O wtf?! Nie chce nawet pytac po co mu to

Dziewczynki ja tak na szybko, pochwalic sie jakiego mam wspanialego chlopa :D
Poszedl dzis na zakupy z kolega (chcial jakies spodnie, t-shirty), zanim wyszedl powiedzialam mu zeby mi kupil jakas niespodzianke. I kupil :-):-):-) W ramach romantycznego prezenciku dostalam cwiartke wodki :-D:-D:-D

Dobry jest :)
przebił mojego - ja dostalm kiedyś w ramach niespodzianki vibovit :)

Polaa dobry agent :D

Niespodzianka wazne ze pomyslam o Tobie i sobie :p

MsMickey bedzie nastepna i przejdzie mu :)

Josie Rysica zazdroszcze bezgoraczkowego i bezbiegunkowego wyzynania zabkow :(:(:(:(:(:(

Waris daj znac jutro czy wystapila wysypka

Nikodem dzisiaj tak jak wczoraj ... goraczka na poziomie 38 schodzi po lekach ale podwyzsza sie po ok 3/4 godzinach i tak wkolo macieja ... widac ze boli go strasznie ... paluszki chodzily w budzi ale jak czasem sobie czyms zawaddzil nie tak to jek i ryk straszny ... marudny markotny bez humoru ... moze godzine lacznie calego dnia byl weselszy ... nie chce jesc pol dnia nie chcial pic :| dopiero na wieczor ... na szczescie nawodnil sie odpowiednio ... no i teraz przed spaniem zjadl ok 200 kleiku ryzowego na wodzie ... bo caly dzien powietrzem zyl ... ciagle biegunkowo tylko ranna kupka normalna a pozostale wodniste ... jutro lekarza z rana ... tyle

Josie taki zestaw J. Tuwima. Generalnie teraz nic nie wydają więc trzeba szukać starych wydań. I są rzadko bo akurat ten chyba z 56 r. Napisałam raz do sprzedającej z propozycją, odpisala negatywnie. I zapomnialam o licytacji a poszło taniutko...

Aylin, Niespodzianka - mają faceci pomysły nie ma co...

Na zdjęciu wieczorne zajęcie Małgorzaty;-)

Ostatnia edycja:
Josie - właśnie ma się już robić ciepło w okolicach świąt, też się nie mogę doczekać wiosny!!! ahhh
buty oficerskie?! co on chce się do armii zaciągnąć? :D :p

Niespodzianka - hahahahahahahahaha PADŁAM!!!!!!!!!!! ćwiartkę wódki, też mi romantyzm :p mój mi ostatnio ajerkoniaczek zrobił :D bo wódkę jeszcze mieliśmy ;P

Aylin - pokazałam mężowi, aż zapiszczał :D ale niestety nie kupimy, ale pingwiny bardzo mu się podobały - mnie też oczywiście! :D
VIBOVIT? hahahahahahaha dobre :)

Waris - współczuję choroby, ZDRÓWKA!!!

Waris, MsMickey - z przepisami to przecież jest wątek kulinarny ;P

MsMickey - taaaki fochmistrz z Twojego męża? :p no wiesz co :p
a ciasto francuskie robisz czy kupujesz gotowe?

Polaa - hahahaha zajączek pomocnik Mikołaja?! DOBRY!!!!

Kasieńka - współczuję!!!!!!!!!! Mam nadzieję, że jutro lekarz coś poradzi. Ja radzę nifuroksazyd i probiotyki, nawet jak to nie od brzuszka to przynajmniej nie będzie się tymi begunkami męczył!

u nas dzień ok, Monika lekko marudna, cały dzień coś gryzła i efekt tego taki, że rano były małe dziurki na górnych dziąsłach a wieczorem już całe kreski na całej szerokości, więc oficjalnie mamy 8 ząbków a przez ostatnie 3 dni może 4 razy posmarowałam Bobodentem także szok, że tak gładko poszło! :)

Ostatnia edycja:
Gotowe. Z biedry.

Czasami jest... Niby tragedii nie ma ale mogło być przyjemniej dziś:-(

Kciuki za Niko &&&&

Rysica gratki dla Moni :-):-):-)

Nie chodzi mi o przepisy co o pomysły:-)

Załączniki

• 2013-03-24 18.50.58.jpg
    2013-03-24 18.50.58.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 50
Dziewczyny - była jakiś czas temu mowa o skarpetkach z ABSami - już wiem jakie Szymkowi kupowałam, bo znalazłąm takie dla Moniki i kupiłam! firma EWERS collection STOPPI - Made in Europe. są IDEALNE! Całe podgumowane, ale mają dziurki-wywietrzniki, są grube - więc na KAŻDEJ powierzchni nie ma szans na poślizg i nóżka nie zmarznie :)
Szymek się na nich wychował :p jako kapcie. No i jak się ściągacz wywinie na zewnątrz, żeby ściągacz był na poziomie kostki, to cały dzień ich nie trzeba poprawiać, trzymają się idealnie, ale nie uciskają :)
o takie:

DSCF0080.jpg
http://allegro.pl/listing/listing.php?string=skarpety+ewers

Załączniki

• DSCF0080.jpg
    DSCF0080.jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 39
reklama
o fuck a co ona robi??? Jak ty to wyzbieralas pozniej?
i mamy identyczne rajtki :)

Kasienka czyli to wszystko przez zabki? o matko wspolczuje... a widac cos te zeby juz?

Do góry