reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Mysiaczek ...... kropki, bo nie wiem co napisać i jak cie pocieszyć! Macie wspaniałego synka i to jest póki co najważniejsze i trzeba zawsze być dobrej myśli, nawet jak wszystko dookoła się wali, choć wiem, że to tylko takie gdybanie, bo w rzeczywistości jest bardzo trudno:(

Iwon już tu z którąś gadałam o foteliku samochodowym i polecam romer king. Jest w nim bardzo dużo miejsca (w porównaniu do maxi cosi tobie - drugiego nie znam). Można troszkę odchylić do tyłu, żeby dzidzia spała. I mojej o niebo było w nim wygodniej niż w maxi:p

Ostatnia edycja:
reklama
mysiaczek- przykre toco piszesz i wspolczuje sytuacji w pacy meza. A oni ot tak dali mu to wypowiedzenie? qurcze nio nie fajnie :angry:

Dziewczyny wciskam się w temat.Nadrobię później.
Potrzebuję porady. Mój KJ ma od jakiegoś czasu rzadkie kupy po 5-6 dziennie. Zachowuje się ok. Dostaje ryż, kleik ryżowy i dicoflor. Iść do lekarZA czy nie?

Mysiaczek smutne :-(

Pamka idź, nie wiadomo co to...

Sunshine daj małej trochę czasu, oswoi się :) Mój też zrobił ostatnio histerię, jak próbowaliśmy go zostawić z córą mojego M. Niby na początku ok, a potem wyjec. Teraz nie boi się tylko nas i teściowej, na innych patrzy spod byka. Taki wiek ;)

A propo soczewicy - Aga dzięki raz jeszcze za oświecenie mnie, że można ją dawać bąblowi - ostatnie obiadki z soczewicą w roli głównej wcina, aż miło :tak:

Ostatnia edycja:
Pamka nam nic nie pomogla ... bo albo zeby albo wirus ... jak do trzech dni sie nie zarazicie tzn ze nic wirusowego ... moze na zeba jakiegos ? a moze bakteryjnie wtedy warto po nifuroksazyd isc... ale biegunek nie da sie zdiagnozowac jednoznacznie

Mysiaczek wspolczuje i oby bylo lepiej

Sunshine przyzwyczai sie ... babcie znala wiec nie bylo klopotu teraz bedzie sie musiala przystosowac

u nas lepiej ... ja juz wyszlam tempki brak wymiotow tez nie ma juz ale wczoraj byla tragedia ... za to od wczoraj wzielo meza no i dzsiaj to apogeum u niego a on bidulek w pracy musi siedziec

Nikos hmm brak temp zab jeden na wierzchu i ciagle kupa nie taka, jak cokolwiek innego podam niz kleik badz marchewe ... dzis dostal odrobine mieska i od razu bieunkowo ... no i po miarce mleczka tez bylo biegunkowo ... a idzie druga jedyna no i nie wiem czy to nie od tego teraz

Ostatnia edycja:
Huraaaa jest druga dwójka, ufff...mam nadzieję, że dziś prześpi pięknie całą noc!

Iwon
a jąką soczewicę dajesz. Ja dodałam dziś do zupy zieloną i młoda zrobiła 3 kupy zielone i ma całą pupę odparzoną:( Masakra. Wracają do fotelików po przymierzaj dzidzie w sklepie, bo w niektórych naprawdę kijowo siedzą.

Pamka lepiej dmuchać na zimne i iść dowiedzieć się czegoś mądrego

Dzięki dziewczyny wybierzemy się do lekarza jutro rano bo dziś żaden szaman nie odbierał by iść prywatnie:wściekła/y:
Kurcze te kupska to już się tak za nami ciągną, na chwilkę była przerwa a teraz znowu powtórka z rozrywki.
Dzieć już śpi :tak: Wolne!

Mysiaczek welcome back! Strasznie przykra sprawa z tym dzidziusiem. Współczuję.

Sunshine 1,5h szybko zleci. Dzieć się przyzwyczai i będzie robić histerie niedługo jak będziesz chciała ją wziąć do domu:tak: Przede wszystkim się nie denerwuj bo Aurelka to czuje.

Aga- spec do odstrzału- a jest szansa, że skończy przed świętami?

Kasienka-
buziak dla Nikosia na ozdrowienie;-)

Iwon gratki spadku wagi a co do konsystencji to mój dziś na śniadanie dostał kanapkę z bieluchem a i tak łapska po moją z wędliną wyciągał:sorry: Zupka musi być rzadziocha z niewielkimi grudkami a kanapka w swej konsystencji jest ok, ale któż pojmie faceta...

Zaza zazdroszczę wypadu z siostrą.

Aylin- to mleko to do kawy myślę? :laugh2:

Kolejny spotkaniowy dzien zaliczony,ale spotkanie z psiapsiółką przelozone na jutro po 14. Do poludnia spotykam sie z kuzynka,ktora jest w 7 miesiacu ciazy. Fajnie bedzie zobaczyc znow brzuszek :-)

Gabioszka coraz częściej podciaga sie przy meblach i staje na nogi. Dzis sama wdrapała sie na poziomo leżącą walizke,zeby moc otworzyc szuflade :-D

Zaza- wspolczuje tesciowej!!!! I mam nadzieje,ze wraz z nadejsciem lata ( bo nie wiem czy na wiosne jeszcze mozna liczyc) samopoczucie bedzie lepsze.

Mysiaczek - :-( :-( 3mam kciuki,zeby bylo juz tylko lepiej.

Czy Wasze dzieciaki maja juz pieprzyki?? Gabi ma dwa.

reklama
Do góry