hej,
miałam dziś urlop.
w EFEKCIE NOGI NIE WESZŁY MI W DU.. mam je obecnie wyzej, na wysokości cycków mniej więcej.
Rano przyjechali panowie od szafek w łazience i szafy u nuny w pokoiku - do 12 montowali meble.
W MIędzy czasie wpadly do mnie koleżanki. Pogadałysmy, i o 12 jak panowie sie zbierali to okazało sie ze za szafe mam zapłacić gotówką - tak ustalili z moim T - który zapomniał mi to powiedziec. Wiec zapierniczałam do bankomatu. Potem odprowadziłam koleżankę, wpadłam do pani od paputków -
buciki zamówiłam - nie czekam 2 tygodni tylko po znajomości uszyje mi na jutro lub sobotę

będę w ptaszki.
Jedno mogę powiedzieć - to co ma na stronie to 1/100 tego co szyje. Piekne torebki, buciki cudo. I fajna kobitka

ma cudownych synów.
Paputki które miała sa sliczne - starannnie wykonane, skóra w różnych kolorach. Dla takich szkrabów jak nasze szyje z cieniutkiej, mięciutkiej skórki. Dla starszych z troszke twardszych. W sobotę wkleje wam zdjecie paputków nuny
Potem poleciałm do hutrowni szkła odebrać naczynie do zapiekania.
I do domu - burdel na maksa - a z nuna sprzątac sie nie da.
Wpadła mama przejeła dziecia - poszły na spacer a ja 3 godziny myłam nowości.... i całość domu, bo pył wszędzie...
Mam serdecznie dość. Ale na pocieszenie wsadziłam vino werde do lodówki
Melduję że żyję. Ząbkujemy na maksa. Czytam Was na bieżąco. Czasu. Brak na cokolwiek, stawiamy pierwsze samodzielne kroki wiec oczy muszę mieć dookoła głowy. Sił zaczyna brakować. W nocy kilka pobudek chyba przez zęby a ja już odwyklam od niewyspania....
Gratuluję nowych umiejętności, ząbków. Zdrówka chorowitkom.
Martynka, Jasiu sto lat!!!!!!
współczuje....
Ile teraz się daje w kopercie weselnej? 18 idziemy do rodziny K ale nie utrzymujemy z nimi żadnego kontaktu. Ostatnio widziałam ich na naszym ślubie 8 lat temu. I tylko na ślub ich prosiliśmy. Nie czuje sie z nimi związana i zupełnie nie wiem ile kasy im dać a o kasę proszą w zaproszeniu.
ja znajomym niezwiązanym daje 400, yakim blizszym 500 + jakis drobiazg ku pamięci. Typu ramka z ich zdje ciem, wino z personalizowaną etykietą, itp