Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Josie a tak serio to jak coś to wagę w rowerze obniża aluminiowa rama, widelec sztywny, bo amortyzowany mimo, że wygodny to ciężki itp... My np, produkujemy rowery, które są z wyglądu identyczne a różnica wagowa jest znaczna. 

na działce zasięg internetu jest mega słaby, więc nie było opcji, żeby tu zajrzeć - odpoczęłam ;-), Muńka powiedz jak sobie z nią radzić bo ja już nie mogę wstać z pozycji siedzącej i ciągle mnie jeden półdupek boli :--(, a ile można żreć mydokalm i vit b hmmm tylko już nie pamiętam którą taką śmierdzącą bardzo !!!!!!!
jeśli ktoś to kupuje, to musi być niezłym sadystą...Zaza specjalnie dla Ciebie. Oczywiście reszta cioteczek też niech się czestuje
Zobacz załącznik 561813
A ja Was pozdrawiam ze szpitala, jestem po pierwszej chemioterapii...
Buziaki
Padam. Właśnie skończyłam sprzątać po imprezie.
Młody przywitał gości śpiąc bo akurat miał drzemkę. Potem byłgwoździem programu i pod koniec widać bylo tego skutki ho ciągle chciał na ręce. Czuję że jutro będzie jazda. Oby jednak nie pamietał tego jak to go wszyscy nosili.
Dorwal się do mojego tortu i troche go wszamal. Opitolil połowę kiełbaski z grilla.
Prezenty:
Basen dmuchany, klocki drewniane, ubranka, piłka, kregle, obrazek na sciane z Matką Boską i dzieciątkiem srebrny.
Muńka mam nadzieję, że pozdrowiłaś HRCA propo - młodak, miśki i rysica - wiecie, że znalazłam w torebce numerek do szatni?
Jednak był, a tak się upierałam przy pani, że żadnego już nie mam
![]()
Munka jak ja moglam przegapic koncert BijaseTez bym ja chetnie na zywo zobaczyla, a tymczasem for u:
SNL Single Ladies (Full Video) - YouTube
dziewczyny mojego meza zlapala rwa kulszowa ... Nikos nie daje nic zrobic ... no i sama weny w ogole nie mama![]()
ale czytam Was i jestem z Wami
Jest wyysypka, taka ledwo ledwo na brzuchu ale jest :-) :-)

Uff przezylismy roczek. Mlody wybral pieniazek :-) i pokochal wasy mojego taty :-) :-) :-)
Czy wasze dzieci nadal boja sie obcych/rodziny ktorej dawno nie widzieli? Moj tak i zastanawiam sie kiedy mu przejdzie....
Dzien dobry
Ruch jak w ulu:-) :-)
Mlody ma czerwonego siusiaka dzis:-\ co robicie? Rumianek?
Laski, a dawałyście na Mszę Świętą z okazji roczku, bo mi mama marudzi, że trzeba?I nie wiem ile dać - 50zł?