reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

witajcie

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ROCZNIAKÓW!!!!!!!!!!!!!

Mlodak - chłopy tak mają, mój ani razu nie miał cyca w buzi, a zawsze mi ręce w dekolt pcha.

Znasz ten kawał: co mają wspólnego kobiece piersi i kolejki elektryczne??? Z przeznaczenia są dla dzieci, ale faceci lubią się nimi bawić.

reklama
mlodak moja Misia jest dziewczynką i choć karmiłam ją piersią 7 miesięcy to od kilki dni strasznie interesują ją moje cycki ale zupełnie nie w kategoriach pokarmowych :eek: to raczej taka ciekawość ;-)

dziewczynki a co myślicie o założeniu osobnego wątku "roczkowego", można by tam przenieść opisy urodzinek bi fajnie będzie poczytać kiedyś kiedyś :sorry: co myślicie???

jak dla mnie spoko :-)

Mam mały problem. Młody nigdy nie karmiony piersią (nie liczę tych dwóch dni w szpitalu bo raczej tego nie pamięta) zaczął się dopierać do mojego dekoldu, delikatnie mówiąc. Podchodzi i bezczelnie zagląda sobie oraz łapie za biust :szok::szok::szok: Czuję się z deka dziwnie. A zaczęło się przedwczoraj rano gdy po przebudzeniu zostawiłam go w łóżeczku i poszłam do sypialni szybko się ubrać. Zdążyłam założyć dół garderoby (czytaj dresy oraz majtki) oraz biustonosz i zaczął płakać. Więc poleciałam do niego a on uśmiech na twarzy i dawaj zaglądać mi w stanik!!!! Teraz nie mogę się za bardzo do niego zbliżać. Normalnie moje dziecko mnie molestuje!!!!! A dodam, że on nie dostał "gazetki" na roczek tak jak Tomcio Niespodzianki :-D

moja już od jakiegoś czasu zagląda mi w dekolt i szuka sutków :sorry: jak znajdzie, to łapie i się do mnie uśmiecha :-D

[video=youtube;U5SzHbWUzN0]http://www.youtube.com/watch?v=U5SzHbWUzN0[/video]

Dwa dni temu Monika zaczęła chodzić, chodziła między mną a mężem i Szymkiem chyba godzinę, a wczoraj i dziś już nie chce :p Zupełnie jak brat, najpierw kilka razy długość pokoju, a potem przez tydzień nic :p tylko on miał rok i jeden dzień, a Monika 11 m-cy i 3 dni :)

Czyli mam zupełnie przeciętne dziecko, które drze się jak go przewijam bądź przebieram, wscieka się gdy zabieram mu srubokręt, ryczy, wrzeszczy i oklada mnie rekami kiedy mówię mu "nie" oraz maca mnie po biuście. To się uspokoiłam :)))

reklama
Rysica a jak Monia delikatnie upada:shocked2:
Aylin, Kasiek zle mnie zrozumialyscie. Ja nie chce konczyc karmienia piersia. Ja przygotowuje sie na to psychicznie. Mati z wielka radoscia mnie podgryza ( fakt, ze dopiero jak sie naje, albo znudzi) i ni e chce miec odgryzionych sutkow, jak gorne zabki mu wyjda.
Mlodak moj tez wrzeszczy z byle powodu. Nie wiem czy to normalne, bo Adi tego nie robil. co do cyca - no coz - dorasta:-D
Munka - Mati dmucha juz ze 4 m-ce - babcia go nauczyla, z e jak dmuchnie, to paprotka sie poruszy. Od tamtej pory dmucha na kazdy kwiatek. Ze swieczka cwiczymy od tygodnia.:laugh2:
Kasienka - nie wiem czy moge zapytac, ale czy Ty przypadkiem nie chcesz nam o czyms powiedziec???????:sorry2:

Do góry