Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

)czy przeziębienie?
ale zdążyłam!hahah dobre!!!Kasienka - Alinka zawsze spała na klęcząco z pupą do góry, Kubuś też, ale co się dziwić - po kimś to mają (ich tatuś jak ma za dużo % to tak śpi).
dzieci jak dzieci, ale tata w takiej pozycji to musi zabawnie wyglądać;-)a co to ten pudroderm? chyba przegapiłam...Hej
Szkolenie mnie wykańcza
Dziękuję za pudroderm - komary żywcem nas pożerają. Off i rajd nie dają rady na te pazerne bestie
Jutro w nocy wrócę do dzieciny - tęsknię za nią
Ja też znam tą historię i to są przecież fakty - autorowi "zamieszania" udowodniono na drodze sądowej, że prowadzone przez niego badania były chociażby błędne metodologicznie. Wystarczy to, że były robione na próbie kilkunastu!! dzieci. Jestem z wykształcenia socjologiem i jak dla mnie to już wystarczający dowód. A było ich o wiele więcej, tylko nie chce mi się opisywać tutaj tego przypadku, wystarczy wpisać jego nazwisko i można sobie doczytać.
To zupełnie inna historia, których jest wiele i są przykre, ale nie mają nic wspólnego z tematem MMR-autyzm. Idąc tym tokiem myślenia, powinnam obawiać się np. mleka modyfikowanego, bo słyszałam o aferze sprzedawania soli przemysłowej zamiast spożywczej. Jedno i drugie dotyczy żywności, ale czy mam z tego powodu wyciągnąć wniosek, że i do mleka też pewnie coś dodają?
Wojtek za to od 7.15 wariuje.