reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Aronia rób jak uważasz ;) Mnie nie przeszkadzasz ani Ty ani Twoje poglądy które w mojej opinii wcale nie są kontrowersyjne. Chyba że sama lubisz tak o sobie myśleć ;)

:ninja2:

Niespodzianka- nie pozostaje mi nic innego :-D
Zaza- wspolczuje dnia i tule :tak:

Kasiekz- oby Polcia nie złapała tego chorobska:no:

Mlodak- najsmieszniejsze jest to ze u niego bylam na zdjeciu kamienia i wydaje mi sie, ze przez to mnie teraz boli, chyba mi cos podraznila :wściekła/y:

Leżę nic nie robię, a pot kapie mi z czoła :szok:

zazdroszcze :cool2:

witam :-)

Dobranoc ;-)

Miłe to, co napisałyście, ale taka jest prawda.
W roku 88 powstał film "Rain Man" - polecam!!!! Juz wtedy znano pojecie autyzmy, to nie jest nic nowego, tylko skala zjawiska jest większa. A to, że polityka prorodzinna w Polsce "zachęca" młodych ludzi do prokreacji, to tez prawda. Bardzo często dopiero dobrze po 30-stce ludzie decydują się na pierwsze dziecko, a często i później.

Resztę napiszę na Grupie, bo to o mnie.

My tu będziemy rozkminiać sprawę szczepionek, a nasze dzieciaki będą szamać mięcho nafaszerowane antybiotykami... porażka jedna wielka!!! jeszcze chwila i najlepsze będzie życie w kosmosie, bo tu na ziemi powoli człek człeka zabija... Nooooo to powiedziałam co chciałam.

W weekend znów mam gości, więc pewnie znów brak czasu na wszystko inne... nie chce mi się! no, ale skoro zaprosiłam, to teraz muszę ugościć :-)

Gabiochna dziś po przyjściu ze spaceru dostała temperaturę :sorry2: ciekawa jestem czy coś ją chwyta, czy to może z przegrzania...

Przepraszam, że spóźnione, ale szczere!!!!! ANTOŚ 100 lat !!!!!! :-)

Ethanku, Zosiu, Julku, Wiktorku

Urodzinki dzisiaj macie,
Wasze pierwsze, te najlepsze.
Pragnę, więc Wam życzyć
wielu przyjemności,
by Wam nigdy życie nie dawało w kości,
byście zawsze byli szczęśliwi
i łapali motyle,
by Was opuszczały wszystkie złe chwile.

balonikixg6.jpg

Niespodzianka mała po południu taka sama tylko że na dworze, wsadziłam ją w basen a ta ciągle wychodziła z niego i wędrowała po ogrodzie na golasa :-D

aronia każda z nas ma własne zdanie i nie raz już tu odchodziły dyskusje na różne tematy także nie przejmuj się i nie odchodź od nas :baffled::baffled::baffled:

zaza współczuję wczorajszego dnia dobrze że dziś już się nowy zaczął :-)

mlodak zmieniłaś avatarka i jakoś tak inaczej :confused::confused::confused::confused:

Papitkaa u mnie to samo mała piszczy i płacze na wszystko co jej nie pasi także jak to napisała Niespodzianka nie martw się nie jedna tak masz :dry::dry:

kasiek Tobie to akurat jedzenie nie zaszkodzi :-p:-p:-p:-p

Aylin witaj :happy2::happy2:

Muńka masz rację niedługo to nie wiadomo co jeść, chyba wrócę do własnej produkcji i przejdę na wegetarianizm :baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Bosche mam wrażenie, że im cieplej tym więcej jem. Co chwile otwieram lodówkę, szafki i sprawdzam co jeszcze wszamać! A dziś na wadze zobaczyłam, że jestem 2kg do przodu:/ A ponoć człowiek w upały tylko pije!

papitka nie wiem jak u was, ale u nas z 35C było i młoda też bez apetytu. Tylko cyc!
nie martw się ja cały czas wyglądam jak w ciaży;p
U nas to damo o godzine 16 było 35 w południe to ze 40 jak nic dzisiaj ma być jeszcze więcej. Ale niunia chociaż cyca a mały nic nawet mleka nie bo on butle. tylko herbatki i koniec. podtykam mu co chwile żeby coś zjadł a on zrobi dziubka żeby nie dało rady budzi otworzyć i koniec jedzenia i butle łapie z piciem. Na kolacje nawet łyka kaszy nie wziął i poszedł spać bez kolacji.

Dziaiaj noc spokojna inhalacje podziałaly cała noc przespana i śpi do tej pory (na głodnego:wściekła/y:)

Bym zapomniała:
Sto latek i zdrówka dla naszych kwiatuszków roczniaków :*

Do góry