Witajcie
Wszystkiego naj naj najlepszego dla dzisiejszych roczniaków oraz spóźnione dla byłych solenizantów !!!!!!!!
Aronia nie krępuj się tylko wal śmiało. Niejedne ostre dyskusje już tutaj były i co ? i nic, żadna się tutaj nie obraża
Josie mówisz że byłaś w Bytomiu, to rzut beretem ode mnie dosłownie. Przyjemnego wypoczynku
Aylin ja też ostatnio dostałam ochrzan od jakiejś babuni że jak to dziecko może chodzić bez czapki w takie słońce

Zaznaczam że akurat weszłyśmy na hale targową więc po kija jej czapka

Ludzie się wtykają tam gdzie nie trza
Papitka zdrówka dla małego, moja też na diecie, ale to chyba wina tych upałów
Zaza moja już dawno przesypia noce, chociaż ostatnio zdarza jej się przebudzić i czasami płakać, ale ja nie reaguję na to, no i po chwili jest cisza:-)
Muńka nikola w tamtym tygodniu też miała gorączke, byłam nawet u laryngologa i się okazało że to trzydniówka
Kasiekz u mnie TYLKO 32 stopnie i mala też ma potówki. trochę przegięcie z tą pogodą
W ogóle jestem pod wrażeniem Waszych urodzinowych wypieków :-) Ja to za tort chyba bym się nie brała, ale dobrze że moja ciocia robi to wspaniale, więc z głowy

My roczek za tydzień - robimy w lokalu łączone z moimi trochę okrągłymi urodzinami :-)
A tak ogólnie to zębów dalej brak !! Raczkowania brak, ale za rękę nawet nawet jej to wychodzi, ale razcej roczku nie podepta