reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Aylin - u nas są w Lidlu pieluchomajtki, tej samej firmy co pampersy, tylko, że jest ich w opakowaniu 20 szt.

Dziewczynki mam nowe hasło sztandarowe - " Wcale nie jestem gruba. Po prostu ze swoją inteligencja nie mieszczę sie w innym rozmiarze" - tej wersji będę się trzymać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Pampersy w lidlu widziałam - myślałam zw chodzi o rodzimą markę lidlu i że mają pieluchomajtki. Turjuas cy jakiś tak jest tym lidlowskim

Katrina - ja to muszę być mega inteligentna...

Aylin - tak to są rodzimej marki Lidla - toujours - smart pants - ja mam junior 5 - 13-20kg (mniejszych nie ma, ale ja i pampersy używam 5, tak, że rozmiar ten sam.

http://dzieciowo.pl/2012/03/toujours-pants-inny-wymiar-majtek.html

niestety ma jestesmy skazani na Huggiesy -http://www.mall.pl/pieluchy-huggies/huggies-plenky-pull-ups-medium-boys-16-ks, ale jestem z nich bardzo zadowolona.

Ostatnia edycja:
Spoznione zyczenia dla Nikoli :* muah ;) I sto lat dla Monisi :)

Kasienka zdrowka zycze

Aga zdrowka dla Antosia i nie zalamuj sie. Takiego dziecia nie upilnujesz. Musialabys chyba nad nim stac non stop i wszystko zabierac, zeby do buzi nie bral - awykonalne.

Katrina moja inteligencja wrecz sie bokami wylewa ;)

Malz kolejny weekend w pracy :/ Dobrze, ze tylko do 12.30 .
Przez wczorajsza wizyte na rynku (Polaa skusilas mnie pomidorkami - mialas racje :-)) mlody poszedl pozniej na drzemke. Pozniej wyskoczyla nieoczekiwana wizyta u znajomych (spal w samochodzie moze z 20 min) i w domu bylismy kolo 21. Mlody zasnal przed 22 - naiwna mamusia pomyslala, ze pospi dzis dluzej... Pobudka o 6 - juuupiii. Pogoda jest przepiekna wiec po pierwszym spanku chyba ruszymy nad morze, albo chociaz do parku. Musze maznac swoje lydki samoopalaczem, bo az razi od tej nieskazitelnej bieli :/

No, mało naskrobane:)

Pola znowu pięknie spała i wstała dopiero o 9.00:)

Muńka
ja używam Pampersa pieluchomajtek, rozmiar 4. Wychodzi 1zł za szt. To dziennie ok. 5zł (na fajki niektórzy wydają 15zł). Uważam, że warto i nie wyobrażam sobie już zaklejania jej w rzepy:D W nocy dzieć się kręci i też 'naklejki' przekręcały się, potem zawsze była odciśnięta. W pieluchomajtkach nie ma tego problemu. No i łatwość zakładania:p]

Alijenka też czasami siedzę i odświeżam:p

Hej
MOnisia nasza ostatnia czerwcowa dziewczynko - sto lat :)
tort-zamek-2.jpg

wiecie.... my jeszcze rozmar 3 uzywamy. Ale bylam w lidlu. U nas pieluchomajtek brak, ani pampersa ani lidlowskich

Załączniki

• tort-zamek-2.jpg
    tort-zamek-2.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 42
Aylin u mnie w Lidlu też nie ma. Są w Carrefourze, Tesco, Auchan i ostatnio kupiłam w promocji w SuperPharm:) No tak, pieluchogacie pampersa nr 4 to 9-14kg, a twoja to chuderlaczek:D Mojej waga wskazuje 9400kg. Wiem, że Huggies nr 4 są 7-14kg i są węższe, bo koleżanka kupiła i wkurzona, że ciasne:D

Polka wciągneła swój pierwszy jogurt i smacznie śpi...idę się relaksować:p

Najlepszego dla MONISI!!!

Ostatnia edycja:
reklama
witam weekendowo :-)

spóźnione najlepsze dla Nikolki :*
i świeżutkie najlepsze dla Monisi :*

wy tu już pieluchomajtki omawiacie a ja się zastanawiam jak tu zacząć nocnikowanie :sorry: jakieś podpowiedzi???

dziewczynki co myślicie o zaktualizowaniu wątku z harmonogramem... plis bo ja mam znów same dylematy zwłaszcza że Misia od września idzie do żłobka więc muszę co nieco pozmieniać :tak:

Do góry