reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Kasiek - dzięki - u nas promocja w superpharm była i też paczkę kupiłam. Ale muszą jeszcze poczekać. Aczkolwiek od piątku na noc zakładam już 4 bo 3 chlonnosciowo nie wyrabialy.

A do hipermarketu podjade w celu polowania na huggisy ;)

Co do nocnika - ja moją wysadzam po spaniu i przed kapaniem. Wie już o co chodzi - i informuje nas kiedy coś jest w trakcie robienia. Szkoda że nie przed. Chciałam kupić majtecxki treningowe - ale nie ma w rozmiarze poniżej 9 kg

reklama
Po dzisiejszym fikołku małej na tył główki kupuję rajtuzy z antypoślizgami. Na allegro nie widziałam, ale są na innych stronkach. Drogie, ale mam to gdzieś, ważne, że bezpieczne. Mała biegła i jak się poślizgnęła to myślałam, że zawału (po raz kolejny) dostanę. A przecież nie będę jej zakładała skarpet na rajtuzy?! Kapci w domu nie używamy, wiec tym bardziej dziecku nie będę pakować na nóżki. Masakra jakaś, że producenci o tym nie myślą!

STO LAT DLA MONISI !! :-)

Aylin - Twoja młoda jeszcze nosi pieluchy 3 ??? szok!! ale z niej drobiazg :-)

Po dzisiejszym fikołku małej na tył główki kupuję rajtuzy z antypoślizgami. Na allegro nie widziałam, ale są na innych stronkach. Drogie, ale mam to gdzieś, ważne, że bezpieczne. Mała biegła i jak się poślizgnęła to myślałam, że zawału (po raz kolejny) dostanę. A przecież nie będę jej zakładała skarpet na rajtuzy?! Kapci w domu nie używamy, wiec tym bardziej dziecku nie będę pakować na nóżki. Masakra jakaś, że producenci o tym nie myślą!

a nie zakładasz jej po prostu skarpetek antypoślizgowych i getrów/spodni itp.??

Kasiekz moj chodzi prawie cały czas na boso, a jak nie to w skarpetach, rajtuzy tylko na zimowe dni.

Choc dzis zawalu nie dostalam, mlody chcial sie wspiac na krzeselko i polecial do tylu jak dlugi :( moja mamuska tak sie wystraszyla, ze zaslabla cale szczescie, ze zdazyla usiasc.

Kasiek,
Chodzi Ci o rajstopki, tak? A nie za ciepło teraz na nie? No i podobno ta częśc antypoślizgowa często zsuwa sie gdzieś na boki i nic one nie dają. A może lepiej coś takiego:
PAPCIE ZE SKARPETĄ ANTYPOŚLIZGOWE ROZ 19-21 (3304508424) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - choć oczywiscie te tez mogą się zsuwać albo:
Paputki EcoFeet kapcie domowe 12-18 mcy (14 cm) KS (3352874490) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - tylko to juz "kapcie"...my tez w domu nie używamy...no ale mały nie lata jeszcze samodzielnie, wiec nie mamy na razie tego problemu...no ale moze one jakoś uchronią przed fikołkami ;/ sama bym chyba zawału serca dostała ;/

Girls, pytanie z innej beczki...macie jakis sprawdzony srodek na afty w buzi? Chodzi o innego (juz dorosłego) domownika, a nie o Piterka ;) mozecie cos polecic? :/

Kochane, nie odzywam się tak często bo jestem bardzo zalatana...praca + od 16.00-17.00 jak najwiecej czasu chce poswiecic małemu, a później ogarnianie domu i juz padam na pyszczek...brzuszek rosnie, wiec tez pod tym względem łatwo nie jest ;) a niunia juz kopie...kochana nasza! faaajnie ;)

Kasienka, mam nadzieje, ze u Ciebie tez wszystko ok! I uwazaj na te skurcze!!! to nie przelewki! proszę dbać o siebie! kiedy masz usg "genetyczne", te w 12-13tc? :)

hatszept - afty nie lubia kwanego srodowiska, wiec o ile do urynoterapi nie jestem przekonana to zezarcie/wypicie kawałka cytryny kilka razy dziennie powinno pomóc. lub apteka i aftin czy jakos tak

reklama
hatszept - fajnie Cię tu widzieć :-) na afty miałam Aphtin i Vagothyl. Lepiej pomagał ten drugi, bo miałam wrażenie, że je wypala, ale ten pierwszy pomógł mojemu S.

bosz....ja jutro na 7.30 na basen!!!!

Do góry