Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u nas mała nie chce chodzić boso, bo mamy zimne podłogi i staje na palcach i podnosi na zmianę nogi do góry i wyciąga ręce.. 

O czwartej, mimo że to był akurat mój "dyżur" poszłam do M. i powiedziałam mu, że nie ma bata, muszę się zdrzemnąć chociaż dwie godziny, bo będę w pracy zombie i ma iść do potfora i go uspokajać.
cały basenik mój
TO jest basen rehabilitacyjny, więc nie tak wielki jak standardowe, ale miło i przyjemnie. Czuję się suuuuper!kasiekz ja kupowałam małej ostatnio w kappahl rajtuzki na dziale dla większych dziewczynek i mają antyposlizgi ;-) Ale ja z reguły zakładam jej getry i skarpetki i na to ma kapcie jak już dziewczyny pokazały tylko, że FIORINO - FIOLET one mają takie dodatkowe antypoślizgi (co prawda przedni już się wytarł od nadmiaru użytkowania..) także polecamu nas mała nie chce chodzić boso, bo mamy zimne podłogi i staje na palcach i podnosi na zmianę nogi do góry i wyciąga ręce..
hatszepciku oszczędzaj się!!! ściskam Was obie mocno
Aga super chłopaki!![]()
Hej hej :-)
Spóźnione gratki dla Monisi, Lenki, Nikoli - czy kogoś pominęłam?
Miałam bardzo odjazdowy weekend - w piątek impreza, w sobotę piknik z przyjaciółmi ( z którego musiałam się wcześnie zawinąć, bo Julek zaczął mieć znowu lekką temp.) a wczoraj odwieźliśmy starszaka na wakacje do cioci na wieś. Wracałam autem, bo oczywiście M. i mój tato uchachani, więc byłam padnięta na maksa, a tu mi dziecię jeszcze niespodziankii na noc przygotowało - od 24.40 do 4 budził się z krzykiem dosłownie co 7 minutO czwartej, mimo że to był akurat mój "dyżur" poszłam do M. i powiedziałam mu, że nie ma bata, muszę się zdrzemnąć chociaż dwie godziny, bo będę w pracy zombie i ma iść do potfora i go uspokajać.
Nie wiem jaka przyczyna, dostał katar (od kilku dni coś go brało), może to przez to a może zęby? Albo nadmiar bodźców i atrakcji z wczoraj??
W dodaktu dzisiaj po raz pierwszy opiekuje się nim Beatka, więc drżę na myśl, co to będzie, jak to będzie. W zeszłym tygodniu chodziła do teściowej na "szkolenie", ale same wiecie... ech..

Moja też dziś wcześnie zasnęła, bo druga drzemka pominięta, a pierwsza krótka, więc wczesna pobudka jutro jak nic ;-) no ,ale raczej nie 4.30...
:-) my tez dopiero na nocnik zaczynamy sadzac i robie(staram sie) jak Aylin- przed kapiela i rano po nocywy tu już pieluchomajtki omawiacie a ja się zastanawiam jak tu zacząć nocnikowaniejakieś podpowiedzi???
dziewczynki co myślicie o zaktualizowaniu wątku z harmonogramem... plis bo ja mam znów same dylematy zwłaszcza że Misia od września idzie do żłobka więc muszę co nieco pozmieniać![]()
Choc dzis zawalu nie dostalam, mlody chcial sie wspiac na krzeselko i polecial do tylu jak dlugimoja mamuska tak sie wystraszyla, ze zaslabla cale szczescie, ze zdazyla usiasc.
:-)muńka owszem zakładam getry i skarpety antypoślizgowe, ale po max. 30min. Pola ściąga skarpety![]()
super trzymaja skarpetki i nie na bata, ze dziecko zdejmie skarpetke

u nas z rana tez zazwyczaj puchy