Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
) zobaczyłam lewą górną jedynkę:-). W natarciu jescze 3 zęby u góry.
)
Jeśli coś Cię uwiera, to warto popróbować może z inną firmą, bo są chyba różne krzywizny czy jakoś tak.

Munka ja przygodę a soczewkami zaczynałam ze 3 razy, kończyłam po tygodniu, ale nie z powodu dyskomfortu (lenistwo???)
Od dzis mam remont balkonu i całej reszty. Kiedys wam pisałam ze NOWE mieszkanie kupione za cięzko spłacany kredyt okazało sie lekkim bublem. Sciany podmakają - najprawodopodobniej od pi.......o balkonu na którym płytki zmieniali w zeszłym roku. Po zmianie płytek mam 2 sciany z odpadajacym tynkiem. Szkoda gadać. I dzis łąskawie po chyba 20 pismach panowie się zjawiają. Tak sie wkurwiłam ze opieroliłam kierownika tego interesu - bo zadzwonił ze on juz przychodzi. A w mieszkaniu moja mama z dzieckiem i na balkonie wszysko rozłozone (krzesła, stolik, suszarka i 4 donice z pomidorami i ziołami). Wiec chyba sie przestraszył.... bo przyjda po 15.
Muńka ja noszę soczewki
Najpierw miałam bauscha tak jak kasieńka, ale oczy mi się po nich męczyły i wieczorem czułam piasek. Teraz używam oasys acuvue johnsona i jak dla mnie są ekstra. Zero dyskomfortu. Chyba, że przegnę i za długo noszęJeśli coś Cię uwiera, to warto popróbować może z inną firmą, bo są chyba różne krzywizny czy jakoś tak.
O tej godzinie to ja jeszcze smacznie w łóżku

No nic najwyżej będziemy 100 razy się zatrzymywać
Kuba sie nie bal i to aż mnie zdziwiło na czym był i nawet sie nie przestraszył a ja...czasami miałam dość
No ale fajnie było i najważniejsze ze Młody zadowolony