Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
andzia jak mu wysypuje już tylko policzki to jesteście na dobrej drodze! Co do krwi, to jak już nic w żołądku nie miałam, nawet żółć zwymiotowałam to przyszedł czas na krew (już tak kiedyś miałam). Mam po prostu takie straszne migreny (odziedziczone po babci), że czasami nie daję rady:/
powodzenia na szczepionkach, my dopiero pod koniec sierpnia![]()
Umieram na straszną migrenę, albo zatrucie. Od 5.00 rano rzygałam, potem już nawet krwią...(przepraszam za szczegóły). Nic nie działa, nawet podwójna dawka solpadeine. Dobrze, że dziec od rana sam się bawi, bo nie wiem co zrobiłabym...
Munka coś dla Ciebie, zebyś wiedział co działo się wcześniej Moda Na Sukces - PUDELEK.TV - PUDELEK.TV![]()

Hej hoo,
ja tylko na chwilę donieść, że beata dała radęAle żeby nie było tak różowo - dzisiaj zadzwoniła zapłakana, że zaspała i tym sposobem spóźniliśmy się do pracy
A mały jak ją zobaczył, to płakał, więc źle nie jest, ale i też bez rewelacji.
W dodatku bąbel od dwóch dni ma katar i zaczął kaszleć, więc był dzisiaj u lekarza i jest podziębiony :-(
Bedzie tylko lepiej, zobaczysz.
heheh superowo, bo nie mieliśmy okazji poznać swoich dzieci. A możliwe, że pojadą też z nimi jego rodzice, czyli moja ukochana zakręcona chrzestna z wujkiem. Uwielbiam ich, więc będzie na pewno wesoło!!Laseczki, jak moja ma dugość stopy 13cm, to buty o wkładce 13,5 cm będą OK? Pytam, bo już wszystko mi się pomieszało...
No niestety Wojtek poszedł spać z gorączka, dałam na zbicie i mam nadzieje, ze nocka jakoś zleci. Najgorsze, ze nawet po 7 dniach po szczepieniu moze wystąpić na nowo gorączka plus wysypka. Oby to na chociaz minęło.
współczuję migreny a co do chodzenia za rączkę to u nas podobnie, Misia się wyrywa i nie ma szans żeby poszła tam gdzie ja chcęUmieram na straszną migrenę, albo zatrucie. Od 5.00 rano rzygałam, potem już nawet krwią...(przepraszam za szczegóły). Nic nie działa, nawet podwójna dawka solpadeine. Dobrze, że dziec od rana sam się bawi, bo nie wiem co zrobiłabym...
Już nie wiem co to chodzić za rączkę, bo mała wyrywa się musi samaostatnio sama się ubierała, np. majtki M ubrała przez głowę, zrulowały się i wyglądały jak stanik
![]()
będzie co raz lepiej &&& i zdrówka dla bąbelkaHej hoo,
ja tylko na chwilę donieść, że beata dała radęAle żeby nie było tak różowo - dzisiaj zadzwoniła zapłakana, że zaspała i tym sposobem spóźniliśmy się do pracy
A mały jak ją zobaczył, to płakał, więc źle nie jest, ale i też bez rewelacji.
W dodatku bąbel od dwóch dni ma katar i zaczął kaszleć, więc był dzisiaj u lekarza i jest podziębiony :-(

były huśtawki, piaskownica, zbieranie patyczków i bieganie, owoce w plenerze a popołudniu jeszcze rowerek i bieganie po naszej uliczce :-) cudownie, uwielbiam takie dni i taką pogodę!