agaundpestka
Fanka BB :)
I kolejny dzień zleciał
kupiłam młodemu pamperso-majtki za 19,99 może ułatwią mi trochę przewijanie. Mam nadzieje, ze A da mi dzisaj pospać, bo tej nocy miałam chyba 20 pobudek, a ja tego nie nauczone, bo od jakiegoś czasu śpi noce do 5tej.
to się rozpisałam

Josie gratuluję nowej fury (oj jak ja uwielbiam duże auta)
Aylin ile Martynka ma już włosków, słodka
Iwon gdzie jestes???
Koleżanka miała dziecko u "opiekuna dziennego" nowa forma opieki nad dziećmi, jedna osoba ma do 4dzieci i większość jej finansuje państwo z projektu unijnego. Rodzice płacą tylko 3zł za 1h. Ale jedna mama nie była zadowolona z tej pani widząć zachowanie swojego 17miesięcznego synka. No i jak się okazuje miała rację, bo podrzuciła dziecku do torby podsłuch i tam słychać, ze pani się dziećmi nie opiekuje jedyne co to mówi do dzieci "nie rusz, nie wolno, cicho, kurw..., M zamknij się, bo Cię wy*******ę przez okno itp. dzieci spędzały cały dzień same w pokoju. Więc panią zwolniono dyscyplinarnie, a z małą nie miała co zrobić to mi ją przyprowadziła.Dzielna z Ciebie kobitka :-)
Czy mogłabyś mi wytłumaczyć o co chodzi z dziećmi, bo nie jestem w temacie... opiekujesz się jakimś maluchem??
to się rozpisałam
Tak chcę zrezygnować i szukać coś od września- października, pierw chcę A odstawić w dzień od cyca i trochę go przygotować no i mam sporo planów na sierpień jeszcze, gości na tydzien, wyjazd chyba itp.aga kurcze chyba mnie coś ominęło, ze chcesz zrezygnować z opieki nad ta dziewczynka a czytam w miarę dokładnie, i co mamie tej Małej nie bardzo to pasuje?? W sumie jej problem, jak Ty sie męczysz to nie ma co na sile...
Ja uwielbiam spędzać czas z Antkiem, ale też lubię patrzeć jak słodko śpi i mieć trochę czasu dla siebieSunshine ja tez tak uwielbiamJu sie całkowicie przyzwyczailam, ze wieczory spędzam sama, nawet czasami w piątki tez bo maz taki zmęczony po całym tygodniu nocek, ze czasami właśnie w piątki pada razem z dziećmi, tak naprawdę soboty mamy wieczorem tylko dla siebie, i czasami niedziele jak idzie pózniej, koło północy do pracy, no ale czasami to mi jakoś smutno ale na szczescie rzadko
![]()
Kuba mnie rozbawil do łez, ubieram Go po kąpieli a On do mnie" mamusiu mogę jeszcze zejść na dół?" , odpowiadam, ze nie, ze juz czas na spanie wiec sie mnie pyta co ja bede robić i kiedy pójde spać wiec mu mówię, ze jeszcze trochę posiedze odpoczne, wykapie sie i pójdę spać a on " to 'może jednak zejde z Toba i posiedze bo musi Ci być smutno samej".
No naprawdę tak mi smutno, ze szkoda gadać
Właśnie pije piwko z sokiem, jednak sie upewnilam w tym, ze nie lubię ale takie zimniutkie ze pije![]()

Josie gratuluję nowej fury (oj jak ja uwielbiam duże auta)
Aylin ile Martynka ma już włosków, słodka
Iwon gdzie jestes???