reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2012

Alijenka nie wiem jak ja to patrzylam i skad mi sie wzielo :Dale ja chyba mam oolne omamy :p

Kasiek cofam to co napisalam wczesniej :D i zazdroszcze tego spokoju ... super ze sie wyjasnilo :)

Niespodzianka te Baren Shuhe kupilam jako pierwsze dla Nikosia i super ... sandalki mielismy i bardzo fajnie w nich chodzil :) takze mysle ze moge z czystym sumieniem polecic

Mlodak no to chyba trzeba sie przejsc do strazakow ... bo jak na inne nie reaguje to moze tej syreny sie boi , szczepienie bylo mmr vax pro, ae nie wiem czy nowe czy stare ... im mniej czlowiek wie tym lepiej spi ... koita powiedziala ze miedzy 5 a 9 dniem moze wystapic goraczka jako odczn ale mowila tez ze ostatnio nie mieli ani jednego przyoadku wiec moze to nowa

Polaa to oby wieczor byl spokojny :)

moje dziecko mnie rozpieszcza spalo 2,5 godziny :p a teraz lezy w lozeczku i tylko gada do siebie ...

reklama
Niespodzianka- moja jeszcze nie chodzi wiec na razie nie potrzebuje tego typow butow, ale nie powiem, ze kupilam na ebay'u z mothercare i next'a nowe z tag. No i mam jeszcze te Pram shoes tak do chodzenia po trawce 5 min ok. A i jeszcze z Vertbaudet sa fajne ale tylko na promocji ;-)

Kasiek- super wiesci :tak:

Edit: wrocila pamiec.....

Aronia- filmik maz gdzies znalazl wiec nie pomoge....
Polaa- jak lezysz to lez i odpoczywaj!!!
Iwon- udanego wypadu i zrelaksuj sie :tak:

aaaaa i wlasnie odebralam tel od wykladowcy, ze od sierpnia moge zaczac studia - SUPER ale mam stresa.....

Ostatnia edycja:
Dziś do od 7:40-17:30 siedziałam z dwójką :crazy: ale jutro wolne, bo idę w końću do fryzjera :) trzeba jakoś się zrobić przed tym ślubem, choć pewnie od rana mi się humor spier.... jak będę siedziała u fryzjera i widziała się w lustrze:eek:
Hej hej babiszonki :)ja na szybko, bo dzisiaj pakowanie - jedziemy do Pobierowa :cool2::rofl: Wprawdzie na parę dni, ale zawsze coś :) Mam nadzieję, że prognozy się sprawdzą i od jutra będzie ciepło, bo póki co to lipa w naszych stronach :confused2:
Udanego wyjazdu i kciuki za pogodę!!

Wybaczcie, ze truje z tymi butami, ale musze cos kupic... Slyszalyscie cos na temat butow Baren-schuhe? Dostepne w Deichmanie - macala ktoras ;) Albo butki z mothercare?
No ja nie z wyspy :D A te buty Baren... raz widziałam u koleżanki i wyglądały ok.

CUD! Wszystko odwołuje:D:D Moje dziecko jeszcze tylko przed lekarzem miało tempe, od 10.30 ma 36.6, biega, krzyczy, przerzuca zabawki i maltretuje psa. Kupa twarda, zjadła kasze, zupę całą i kisiel...szok! A i jest w krostach - całe plecy i klatka piersiowa. Wg mnie trzydniówka...hip hip huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

a i kota dziś zabrali, ma nowy dom!!!!!
No to super wieści :) i fajnie, ze kiti znalazła nowy domek :)

moje dziecko mnie rozpieszcza spalo 2,5 godziny :p a teraz lezy w lozeczku i tylko gada do siebie ...
Jaki kochany synek dba o mamusie i rodzeństow :) a powiedz on Ci siedzi spokonnie w wózku na spacerach?:szok:

aaaaa i wlasnie odebralam tel od wykladowcy, ze od sierpnia moge zaczac studia - SUPER ale mam stresa.....
No proszę studentka :D

Hej ;)
Dostalam nexusa od Meza i właśnie testuje ;)
Bardziej mi pasuje niż tablet.

mlodak ja dlatego pi zrobieniu wsadzilam do szafki i udaje ze nic nie robilam . zjadlam tylko resztki z garnka

Dziś na polu był dzień rozwszeszczanego dziecka - popychaly sie , biły, zabierały zabawki - generalnie wszask i rozpacz. Same dziewczynki w wieku od roczku do dwoch

Edit: zamiana Jezusa na nexusa ;)

Ostatnia edycja:
Aga tylko pochwal sie fryzurka nam po fryzjerze ;-) Co będziesz robić??
I nie pisz głupot, ze Ci sie humor popsuje jak sie zobaczysz w lustrze!!!

reklama
Do góry