Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No ale moje zdanie znacie ;-)
Biedna ta nasza pisuta
A jak mnie lub tate widzi nago to sie cieszy, mowiac "hy" i nas poklepuje po nagich czesciach ciala (szczegolnie chetnie po brzuchach) :-)
A jesli tak to czy nie lepiej (taniej, zdrowiej) pic po prostu krowie mleko? 

Ale taki mega, bo trwa już dwa tygodnie!
Jest poprawa ale teraz mu wszystko spływa i ma wieczorem ataki kaszlu 

Oj żebyś wiedziała, ze za szybkoAga za szybko te kilka dni zleciało, co?ale masz jeszcze nas
chcociaż my się już pewnie przejadłyśmy
![]()
Tylko nie wzięłaś pod uwagę, ze Ty nie chodziłaś na zajęcia w zeszłym rokuPamka- ksiegowosc a dokladnie AAT Level 4 Accounting jak to skoncze to bede w pelni kwalifikowanym ksiegowym ;-) ale jak juz wczesniej pisalam, rok temu nikt nie zaliczyly roku wiec sie zobaczy![]()

Miałam napisać, ze A zaczął ładnie pić tran łyżeczkąAga kupiłam tran Mollers Baby cytrynowy - rewela, młoda wypiła całą łychę i jeszcze się dopominała. Bez porównaniu do tego naturalnego paskudztwa które zjada właśnie piesMoże ty konsumuj ten owocowy, a A zmień na cytrynkę
![]()